Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Naše misli su bile okrenute duelu sa Češkom

284f6d11-2bea-454f-b0ec-918a30f4a4e7
Screenshoot
  • Autor onogost.me
  • 17.09.2019. u 17:53

Selektor Crne Gore Veljko Bašić rekao je da je ekipa već tokom meča sa Poljskom mislila na odlučujući duel sa Česima.

“Poljska je pokazala da je najbolja ekipa na svijetu, pogotovo u prvom setu. Utakmicu sa iskoristio da odmorim neke igrače, dao sam priliku Vukašinoviću i Ćuku. Njihovom igrom sam zadovoljan. Dali smo sve od sebe, ali protiv ekipe kakva je Poljska, više se nije moglo. Naše misli su bile okrenute duelu sa Češkom”, kazao je naš selektor.

Aleksandar Minić je ocijenio da se Crna Gora nije obrukala protiv prvaka svijeta.

“Bila je vidljiva razlika u kvalitetu, iako je Poljska odmarala neke igrače. Ipak je to velesila, a smatram da se nijesmo obrukali i da smo odigrali jednu dobru utakmicu. Sada se okrećemo duelu sa Češkom, želimo da produžimo nastu na Evropskom prvenstvu”, kazao je Minić

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Na Evropskom prvenstvu krajem godine, rukometašice Crne Gore igraće u grupi sa Rumunijom, Češkom i Srbijom, odlučeno je na žrijebu u Beču. Šampionat će se igrati od 28. novembra do 15. decembra u Austriji, Mađarskoj i Švajcarskoj.
Snove o četvrtom uzastopnom učešću na olimpijskim igrama Crnoj Gori je raspršio čovjek koji nam je donio jedino odličje sa najveće smotre svjetskog sporta - tim Bojane Popović je u direktnom obračunu za odlazak u Pariz poražen od Slovenije Dragana Adžića 26:30, pa će niz učešća "lavica" na OI stati na tri, a "dežela" prvi put u istoriji biti dio elite.