Autor: Branko Čupić
Foto: fiba.basketball
08:10
18.9.2018.

Mitrović: Igrači su dokazali da imaju veliko srce

Sjajna košarkaška predstava, začinjena trijumfom Crne Gore, a u kojoj je nikšićka publika bila za čistu desetku, viđena je u Sportskom centru, gdje su “crveni” savladali Ukrajinu rezultatom 90:84 i tako produžili nadu u plasman na Svjetsko prvenstvo.


Ekipa Zvezdana Mitrovića pokazala je protiv veoma jake ekipe veliko srce, a naš selektor se nakon meča zahvalio publici i kazao da će njegov tim nastaviti da se bori hrabro i muški.

"Hvala navijačima, hvala igračima, dokazali su da veliko srce može da nadoknadi neke fizičke i igračke nedostatke. Igrali smo protiv atletski moćne ekipe, igrača iz NBA lige, koji trče, zakuvacaju. Svaka čast momcima na svemu", istakao je Mitrović.

Jedan od junaka ovog susreta bio je i Nikola Ivanović, koji je nakon meča govorio o kavlitetima Ukrajinaca, ali i istakao da Crna Gora mora ostvariti i jednu pobjedu u gostima.

“To je grupa veoma visokih i jakih ljudi, tako da smo znali da će biti dosta ofanzivnih skokova. Vrlo agresivno igraju i mnogo udaraju, tako da mi koji smo fizički dosta slabiji uspjeli smo da odgovorimo na pravi način i zasluženo pobijedimo”, kazao je on.

Ostale vijesti iz kategorije