Autor: onogost.me
Foto: RSCG
15:19
26.10.2021.

"Lavovi" od 4. do 6. novembra na turniru u Tunisu

Selektor Zoran Roganović računa na 17 igrača, prilika i za momke koji nijesu bili na prethodnim okupljanjima ili su imali manju minutažu.


Muška seniorska reprezentacija u sklopu EHF sedmice učestvovaće na turniru u Tunisu, na kojem će od 4. do 6. novembra odmjeriti snage protiv domaćina i reprezentacija Švajcarske i Zelenortskih ostrva.

Biće to prvo okupljanje izabranika selektora Zorana Roganovića nakon maja i uspješno završenih kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2022. godine, u kojima su pobjedom protiv Rumunije u Podgorici, izborili učešće na smotri najboljih selekcija Starog kontinenta.

Za predstojeću akciju koja će biti odlična provjera pred Evropsko prvenstvo na kojem će naša reprezentacija u januaru naredne godine igrati u Debrecinu protiv Danske, Slovenije i Sjeverne Makedonije, selektor Roganović računa na 17 igrača.

Selektor Roganović za ovu akciju odlučio se za kombinovani sastav, a kako bi priliku da se dokažu stručnom štabu, dobili i igrači koji nijesu bili na prethodnim okupljanjima ili nijesu imali značajniju minutažu.

Okupljanje nacionalnog tima planirano je za 1. novembar. Reprezentacija će do 3. novembra i odlaska za Tunis trenirati u Podgorici.

Crna Gora će prvog dana turnira, 4. novembra igrati protiv Švajcarske, dan kasnije na programu je duel protiv Tunisa, a protivnik u posljednjem kolu, 6. novembra je reprezentacija Zelenortskih ostrva.

Ostale vijesti iz kategorije