Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

“Lavovi” bolji od Zelenortskih Ostrva

rukometasi_cg_2021_rscg
RSCG
  • Autor onogost.me
  • 06.11.2021. u 16:00

Dvije pobjede i poraz – to je učinak naše reprezentacije na turniru u Tunisu koji se održava u sklopu EHF sedmice. U posljednjem meču, izabranici selektora Zorana Roganovića savladali su Zelenortska Ostrva 30:29 (13:15), čime su na najbolji način zaokružili nastup na turniru koji je odlična provjera za Evropsko prvenstvo koje se održava u januaru naredne godine.

Prethodno su naši momci savladali Švajcarsku (35:31) i doživjeli poraz od domaćina Tunisa (30:28).

Duel protiv Zelenortskih Ostrva koje sa klupe predvodi bivši selektor našeg državnog tima Ljubomir Obradović, odlučen je u uzbudljivoj završnici. Protivnik je dva minuta prije kraja vodio 29:28, izjednačenje je iz sedmerca donio Miloš Vujović, a gol za pobjedu postigao Radojica Čepić u posljednjim trenucima.

Selekcija koja je nastupila na posljednjem Svjetskom prvenstvu u januaru ove godine, imala je devetarac po isteku vremena, ali je lopta završila na stativi gola Nebojše Simića.

Miloš Vujović je ponovo bio sjajan i postigao je 13 golova, dok su Luka Vujović i Branko Vujović po četiri puta zatresli protivničku mrežu.

Miloš Božović je postigao tri, a Mirko Radović i Radojica Čepić po dva pogotka. U strijelce su se još upisali Filip Vujović i Nebojša Simović.

Srednji bek Stevan Vujović dobio je poštedu stručnog štaba u posljednjem meču na turniru.

Među stativama priliku su dobili Nebojša Simić i Nikola Matović.

 

Izvor: rscg.me

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Mlada fudbalska reprezentacija Crne Gore poražena je od Finske 1:2 u petom kolu grupe E, kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.