Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Košarkaši protiv Turske nastavljaju kvalifikacije za Mundobasket

image-2-
fiba.basketball
  • Autor onogost.me
  • 14.09.2018. u 06:17

U nastavku kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo, košarkaška reprezentacija Crne Gore večeras igra u gostima protiv reprezentacije Turske.

Naši košarkaši pokušaće u novoformiranoj grupi da dođu do jednog od prva tri mjesta koje bi ih odvelo na šampionat svijeta, a protiv sebe će u toj borbi imati pored današnjeg rivala i selekcije Španije, Letonije, Ukrajine i Slovenije.

Tim Zvezdana Mitrovića pojačao je i košarkaš Valensije Bojan Dubljević, koji će danas u glavnom gradu Turske imati prvi nastup za reprezentaciju u ovom kvalifikacionom ciklusu.

U taboru „Crvenih“ svjesni su da ih večeras čeka izuzetno težak zadatak protiv ekipe koja u svojim redovima ima igrače poput Bobija Diksona, Skotija Vilbekina i Čedija Osmana.

Duel između Turske i Crne Gore igra se u Ankari od 19 sati.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Na Evropskom prvenstvu krajem godine, rukometašice Crne Gore igraće u grupi sa Rumunijom, Češkom i Srbijom, odlučeno je na žrijebu u Beču. Šampionat će se igrati od 28. novembra do 15. decembra u Austriji, Mađarskoj i Švajcarskoj.
Snove o četvrtom uzastopnom učešću na olimpijskim igrama Crnoj Gori je raspršio čovjek koji nam je donio jedino odličje sa najveće smotre svjetskog sporta - tim Bojane Popović je u direktnom obračunu za odlazak u Pariz poražen od Slovenije Dragana Adžića 26:30, pa će niz učešća "lavica" na OI stati na tri, a "dežela" prvi put u istoriji biti dio elite.