Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Košarkaši Crne Gore žele pobjedu nad Francuskom u kvalifikacijama za EP

kosarkaski_reprezentativci
KSCG
  • Autor onogost.me
  • 19.02.2021. u 21:24

Košarkašku reprezentaciju Crne Gore večeras od 20.45 časova u Podgorici očekuje duel prtiv Francuske u okviru kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

Pred izabranicima selektora Boška Radovića je mnogo težak meč, moraju tražiti trijumf kako bi zadržali šanse za plasman na EP. Pored duela protiv Francuza, reprezentativce Crne Gore očekuje utakmicu u ponedjeljak protiv Njemačke, takođe na domaćem terenu. Uslov da se plasiraju na Evropsko prvenstvo za crnogorske košarkaše je da u “balonu” u Podgorici savladaju i Francusku i Njemačku, dok se sa druge strane moraju nadati da će Velika Britanija izgubiti makar jednu utakmicu od ova dva rivala. Trenutno Crna Gora i Velika Britanija imaju isti odnos u pobjedama i porazima, s tim što su Britanci bolji u međusobnom skoru u dva meča od crnogorske selekcije.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Na Evropskom prvenstvu krajem godine, rukometašice Crne Gore igraće u grupi sa Rumunijom, Češkom i Srbijom, odlučeno je na žrijebu u Beču. Šampionat će se igrati od 28. novembra do 15. decembra u Austriji, Mađarskoj i Švajcarskoj.
Snove o četvrtom uzastopnom učešću na olimpijskim igrama Crnoj Gori je raspršio čovjek koji nam je donio jedino odličje sa najveće smotre svjetskog sporta - tim Bojane Popović je u direktnom obračunu za odlazak u Pariz poražen od Slovenije Dragana Adžića 26:30, pa će niz učešća "lavica" na OI stati na tri, a "dežela" prvi put u istoriji biti dio elite.