Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Jak otpor i poraz na kraju turnira

0000003904_1050_624_cut
FSCG
  • Autor onogost.me
  • 09.10.2019. u 07:24

Ženska omladinska fudbalska reprezentacija Crne Gore porazom od Ukrajine završila je nastup na turniru preliminarne runde kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

Ipak, uprkos porazu od 3:2, ekipa Mirka Marića pružila je jak otpor kvalitetnom protivniku.

Crna Gora je vodila golom Nađe Stanović u 13. minutu, ali je Ukrajina izjednačila desetak minuta kasnije zahvaljujući Anastasiji Nemec. Ubrzo je uslijedio prekid duži od pola sata zbog kvara na reflektorima, pa je meč nastavljen na drugom terenu.

Ta promjena prijala je Ukrajinkama, koje su preokrenule u 36. minutu preko Irine Kotjaš. Novi gol Ukrajina je postigla u 56. minutu, ali se Crna Gora nije predavala. U 71. minutu Ana Knežević je iskoristila jedanaesterac i postavila konačan rezultat.

“Počeli smo veoma dobro i došli do vođstva. Onda se desila bizarna situacija da je nestalo rasvjete, pa smo se preselili na drugi teren. Početkom drugog poluvremena smo imali pad u igri, što su Ukrajinke iskoristile. Uspjeli smo da se povratimo i smanjimo zaostatak, nakon toga i budemo bolji rival, ali je falilo malo sreće da izjednačimo, tako da ostaje žal zbog poraza. Generalni utisak turnira je da smo, uz malo sreće i bolji zdravstveni bilten, mogli bolje proći”, istakao je selektor Mirko Marić.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Mlada fudbalska reprezentacija Crne Gore poražena je od Finske 1:2 u petom kolu grupe E, kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.