Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Gojković: Grčka nam pravila veliki problem sa zonskom odbranom

vaterpolisti_crne_gore_na_turniru_u_debrecinu
VPSCG
  • Autor onogost.me
  • 10.01.2021. u 20:53

Crnogorski vaterpolisti zauzeli su drugo mjesto na kvalifikacionom turniru za F8 Svjetske lige u mađarskom Debrecinu, nakon sinoćnjeg poraza od Grčke 12:7. 

Selektor Vladimir Gojković četitao je protivniku na trijumfu, te istakao da su Grci sa zonskom odbranom napravili velike probleme njegovim izabranicima.

“U prvoj četvrtini imali smo tu potrebnu dozu agresivnosti i kontrolisali stvari. Poslije nam je Grčka, koja je odigrala odličan meč, sa njihovom zonskom odbranom napravila dosta problema i nismo imali rješenje. Dobro su se branili, dobro je njihov golman branio, a nas je stigao umor. U drugom dijelu nismo imali više energije da se vratimo u utakmicu” kazao je Gojković.

Pored poraza u finalu turnir je na kraju završen sa dvije pobjede nad Hrvatskom u četvrtfinalu i Italijom u polufinalu. Nakon završenog turnira selektor Gojković je naglasio da su njegovi izabranici bili na dosta dobrom nivou, ali i poručio da će do kvalifikacionog turnira za Olimpijske igre u februaru, analizirati igru i pokušati što bolje da se pripreme.

“Igrači će sada da se vrate u klubove, imaće naporan period u regionalnoj ligi, dok će reprezentativci u inostranstvu imati dvije utakmice. Poslije toga idemo u Đenovu sa jednom grupom igrača, jer igrači iz inostranstva ne mogu da se priključe. Treba da se skupimo svi 24. januara u Podgorici, da se pripremimo kako treba kroz taj turnir i završnih desetak dana sami da odradimo. Nadam se da ćemo svi, prije svega, ostati zdravi i da ćemo moći da izaberemo najbolju ekipu” rekao je Gojković.

                                                                                                                                        

 

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Mlada fudbalska reprezentacija Crne Gore poražena je od Finske 1:2 u petom kolu grupe E, kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.