Autor: onogost.me
Foto: Privatna arhiva
16:56
8.10.2019.

Crnogorski rukometaši protiv BiH u sklopu EHF sedmice

Muška seniorska rukometna reprezentacija Crne Gore odigraće dva kontrolna meča protiv Bosne i Hercegovine, u sklopu EHF sedmice.


Dueli su na programu 25. oktobra u Tivtu i dan kasnije na Cetinju.

Za te duele, koji su u okviru priprema za januarsko prvenstvo Evrope u Švedskoj, Austriji i Norveškoj, selektor Zoran Roganović računa na 20 igrača.

Na spisku su: Nebojša Simić, Mile Mijušković, Jagoš Braunović, Aleksandar Bakić, Mirko Majić, Stevan Vujović, Vasko Ševaljević, Vasilije Kaluđerović, Miloš Božović, Božo Anđelić, Vladan Lipovina, Stefan Čavor, Igor Radojević, Risto Vujačić, Mirko Radović, Marko Lasica, Nemanja Grbović, Nebojša Simović, Branko Kankaraš i Bogdan Petričević.

Okupljanje nacionalnog tima zakazano je za 22. oktobar u Tivtu.

Crnogorska reprezentacija na Evropskom prvenstvu igraće u grupi A u Gracu, a rivali su Hrvatska, Srbija i Bjelorusija.

Ostale vijesti iz kategorije

 • 15:28
  20.1.2020.

  Lako, kao što se i očekivalo, "ajkule" su danas obezbijedile plasman među osam najboljih selekcija Starog kontinenta. Najbolji crnogorski vaterpolisti savladali su Tursku rezultatom 17:6 u meču osmine finala Evropskog prvenstva u Budimpešti.

 • 07:45
  20.1.2020.

  Najbolji crnogorski vaterpolisti danas protiv Turske igraju meč osmine finala na Evropskom prvenstvu u Budimpešti.

 • 20:18
  19.1.2020.

  Selektor ženske fudbalske seniorske reprezentacije Mirko Marić objavio je spisak igračica koje konkurišu za nastup u prijateljskoj utakmici sa Bosnom i Hercegovinom.

 • 18:27
  18.1.2020.

  Najbolji crnogorski vaterpolisti savladali su Njemačku sa ubjedljivih 10:3 u posljednjoj utakmici grupne faze na Evropskom prvenstvu u Mađarskoj.