Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Crnogorske odbojkašice poražene od Slovačke

slovacka-crna-gora-kvalifikacije-seniorke-nitra-01-1000x600
OSCG
  • Autor onogost.me
  • 13.05.2021. u 18:35

Ženska odbojkaška reprezentacija Crne Gore poražena je danas u Nitri od Slovačke 3:0 (25:14, 25:10 i 25:23), na startu drugog turnira kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

Slovačke odbojkašice dobile su i prvi međusobni duel (3:0) i zadržale maksimalan učinak u dosadašnjem dijelu takmičenja.

Crna Gora je, osim od Slovačke, izgubila i od Finske 3:2, dok je slavila protiv Kosova 3:0.

Crna Gora će u narednom igrati sjutra sa Finskom, dok je za 15. maj predviđen meč protiv Kosova.

Slovačka: Abrahamova 8, Kosekova 3, Palgutova 9, Smješkova, Jancova (libero), Radosova 6, Kriškova, Hrušecka 3, Fričova 14, Kohutova, Sunderlikova 8, Kormendjova, Magdinova, Žernovic 7.

Crna Gora: Veljković 5, Perović 7, Cvijović 6, Cenović (libero), Tuševljak, Roganović, Petranović 1, Vukčević, Šušić 1, Petrović 2, Đurović 3, Labović (libero), Dragović 4.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Na Evropskom prvenstvu krajem godine, rukometašice Crne Gore igraće u grupi sa Rumunijom, Češkom i Srbijom, odlučeno je na žrijebu u Beču. Šampionat će se igrati od 28. novembra do 15. decembra u Austriji, Mađarskoj i Švajcarskoj.
Snove o četvrtom uzastopnom učešću na olimpijskim igrama Crnoj Gori je raspršio čovjek koji nam je donio jedino odličje sa najveće smotre svjetskog sporta - tim Bojane Popović je u direktnom obračunu za odlazak u Pariz poražen od Slovenije Dragana Adžića 26:30, pa će niz učešća "lavica" na OI stati na tri, a "dežela" prvi put u istoriji biti dio elite.