Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Crna Gora u četvrtfinalu Svjetskog prvenstva

u18sp150818
wpolo.me
  • Autor onogost.me
  • 15.08.2018. u 10:19

Juniorska vaterpolo reprezentacija Crne Gore, igrači rođeni 2000. godine i mlađi, plasirala se u četvrtfinale Svjetskog prvenstva u mađarskom Sombatelju.

“Ajkule” su u posljednjem meču grupe A nadigrale Egipat 21:4 (6:1, 4:0, 6:2, 5:1) i sa maksimalnim učinkom završile prvu fazu šampionata. Podsjećamo, na startu smo bili bolji od Australije 10:6, zatim od Južne Afrike 23:5 i Brazila 12:7.

Meč je bio riješen već na poluvremenu, nakon prve četrtine bilo je 6:1, a na odmoru velikih 10:1. U nastavku su izabranici Petra Radanovića nastavili u istom ritmu, a rivala u četvrtfinaliu će saznati u četvrtak nakon meča drugoplasiranog tima iz B grupe (Rusija ili Mađarska) i trećeplasiranog iz C grupe (SAD ili Novi Zeland). 

Do pobjede crnogorsku selekciju vodili su Mitrović sa četiri gola, po tri su upisali Vučurović, Milić i Gardašević, po dva Drašković i Mačić, a po jedan Vujović, Uskoković, Radović i Dragović.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Mlada fudbalska reprezentacija Crne Gore poražena je od Finske 1:2 u petom kolu grupe E, kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.