Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Crna Gora sa Ukrajinom za nastavak sna o Mundobasketu

41868381_262646861034354_2336068725595176960_n
  • Autor onogost.me
  • 17.09.2018. u 06:04

Košarkaška reprezentacija Crne Gore večeras igra najbitniji meč u kvalifikacijama za Mundobasket, u kojem će u Nikšiću dočekati selekciju Ukrajine.

Tim Zvezdana Mitrovića poražen je u prvom meču druge faze kvalifikacija od Turske u gostima, pa je sada u poziciji da mora slaviti večeras, ukoliko želi da nastavi da se nada plasmanu na prvenstvo najboljih selekcija svijeta koje se naredne godine igra u Kini.

Eventualni poraz značio bi kraj snova za „crvene“, pa će naši najbolji košarkaši biti svakako pod pritiskom.

Ukrajina je sa druge strane na startu druge faze napravila senzaciju, pošto je u gostima savladala Španiju rezultatom 76:65, ali za selektora Crne Gore, koji je skoro deceniju radio u Ukrajini, ovaj rezultat nije iznenađujući.

“Ukrajina za mene nije iznenađenje. Sastav je pojačan za dva NBA igrača Aleksom Lenom iz Atlante i Mihajlukom, to je ozbiljan tim. Mora dobro da se odigra u svim segmentima. Agresivno, kontrola skoka – izgubljene lopte moramo da svedemo na minimum. Tada imamo šanse da odigramo dobru utakmicu i da osvojimo bodove”, istakao je Mitrović.

Reprezentacija Crne Gore biće u ovom meču lišena usluga Dereka Nidama koji se povrijedio u duelu sa Turskom.

Meč između Crne Gore i Ukrajine igra se od 20.15h, a ulaznice za ovaj susret mogu se kupiti na bilaternici Sportskog centra ili ispred hotela Onogošt po cijeni od 2 eura.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Mlada fudbalska reprezentacija Crne Gore poražena je od Finske 1:2 u petom kolu grupe E, kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.