Autor: Branko Čupić
Foto: Privatna arhiva
08:58
10.10.2019.

Crna Gora na pobjedu protiv Sjeverne Makedonije

Mlada reprezentacija Crne Gore utakmicom u okviru grupe 6, danas nastavlja kvalifikacije za Evropsko prvenstvo, a rival će joj biti Sjeverna Makedonija.


Selektor Miodrag Vukotić je kazao pred ovaj susret, da njegovu ekipu očekuje neugodan protivnik, ali da će ići na pobjedu.

“Najvažnije je da su svi igrači tu. Imamo sitnih problema sa povredama, ali se nadam da će do početka utakmice sve biti u redu. Problem je forma nekih igrača, jer internacionalci nemaju zavidnu minutažu. Međutim, što je tu je. Boljih momaka nemamo i uvijek biramo najbolje. Očekujem dobru utakmicu i pobjedu”, istakao je Vukotić.

On je najavio da će danas na teren izvesti ofanzivnu formaciju.

“Očekujte ofanzivnu i napadačku Crnu Goru. Sigurno se nećemo braniti, uvijek idemo na pobjedu. Ipak, svjesni smo da neće biti lako. Njihova prethodna mlada reprezentacija se plasirala na Evropsko prvenstvo. Ova generacija je dobra. Znaju da igraju fudbal, a jači dio tima im je napad. Imaju samo dva igrača iz domaće lige, ostali nastupaju u inostranstvu. Skautirali smo ih dobro. Ukoliko se dobro spremimo, možemo do povoljnog rezultata, a to je pobjeda”, kazao je Vukotić.

Duel mladih reprezentacija Crne Gore i Sjeverne Makedonije igra se na “DG arena” od 17h.

loading...

Ostale vijesti iz kategorije