Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Crna Gora i Bugarska igrali bez golova

0000003562_1050_624_cut
FSCG
  • Autor onogost.me
  • 11.10.2019. u 20:39

U kvalifikacionom susretu za odlazak na Evropsko prvenstvo, reprezentacije Crne Gore i Bugarske igrale su večeras bez golova 0:0.

Prvu ozbiljnu priliku na utakmicu imali su Bugari već u 7. minutu kada je sa desetak metara probao Ivanov, ali je Petković odlično interrvenisao. Sa druge strane “sokoli” su prvi pokušaj imali u 21. minutu, kada je u šansi bio Boljević, ali je Ilijev bez većih problema reagovao.

U posljednjem minutu prvog poluvremena gosti su imali još jednu šansu za gol. Kraev je gađao iskosa sa lijeve strane, oštro, ali srećom po naš tim, lopta je otišla pored stative.

Prva opasnost u drugom dijelu igre viđena je pred golom Bugara, kada je u 53. minutu pokušao naš sugrađanin Vladimir Jovović, nakon asistencije Boljevića, ali je golman gostiju bio na pravom mjestu i otklonio je opasnost.

Naši fudbaleri su do kraja susreta imali još par ozbiljnih prilika, ali je meč završen bez golova, pa su se rivali morali zadovoljiti podjelom bodova.

Crna Gora trenutno ima tri boda, a naredni kvalifikacioni meč igra u ponedjeljak, kada će gostovati reprezentaciji Kosova.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Mlada fudbalska reprezentacija Crne Gore poražena je od Finske 1:2 u petom kolu grupe E, kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.