Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Brazil naredni rival “ajkulama” u Roterdamu

150456313_2749016552027650_1177074920958496602_n
VPSCG
  • Autor onogost.me
  • 16.02.2021. u 06:54

Nastavak takmičenja na olimpijskom kvalifakacionom turniru u Roterdamu očekuje crnogorske vaterpoliste već danas, i to mečom protiv Brazila.

“Ajkule” su u jučerašnjem susretu protiv Kanade startovale takmičenje na turniru, a ubjedljiv trijumf 21:7, jasno pokazuje da su izabranici Vladimira Gojkovića maksimalno motivisani.

Kako je selektor crnogorske reprezentacije istakao pristup u meču protiv Kanađana.

“Slavili smo lakše nego što smo očekivali prije utakmice, ali bitno je da smo napravili dobar uvod za ono što nas čeka. Znamo da će kasnije biti sve teže, pa je važno i da smo rotirali igrače. Nadam se i da ćemo sačuvati svježinu za mečeve odluke” kazao je Gojković.

Meč protiv Crne Gore protiv Brazila zakazan je za 13 sati.

Crna Gora nastupa u grupi  A sa Gruzijom, Kanadom, Grčkom i Brazilom, dok je Turska, zbog infekcije nekoliko igrača na korona virus diskvalifikovana sa turnira. Četiri najbolje plasirane selekcije u grupi izboriće plasman u četvrtfinale, dok će vizu za Olimpijske igre u Tokiju izboriti tri prvoplasirane selekcije na turniru.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Na Evropskom prvenstvu krajem godine, rukometašice Crne Gore igraće u grupi sa Rumunijom, Češkom i Srbijom, odlučeno je na žrijebu u Beču. Šampionat će se igrati od 28. novembra do 15. decembra u Austriji, Mađarskoj i Švajcarskoj.
Snove o četvrtom uzastopnom učešću na olimpijskim igrama Crnoj Gori je raspršio čovjek koji nam je donio jedino odličje sa najveće smotre svjetskog sporta - tim Bojane Popović je u direktnom obračunu za odlazak u Pariz poražen od Slovenije Dragana Adžića 26:30, pa će niz učešća "lavica" na OI stati na tri, a "dežela" prvi put u istoriji biti dio elite.