Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Bezidejni “sokoli” poraženi na Kosovu

0000004004_1050_624_cut
FSCG
  • Autor onogost.me
  • 14.10.2019. u 20:36

Fudbalska reprezentacija Crne Gore poražena je večeras od Kosova rezultatom 2:0 u sedmoj kvalifikacionoj utakmici za odlazak na Evropsko prvenstvo.

“Sokoli” su pružili lošu partiju u Prištini gdje je rival lako dolazio do šansi, a oba gola postignuta su u prvom poluvremenu.

Kosovo je povelo već u 10. minutu. Nakon kornera sa desne strane Petković je napravio lošu procjenu, štoje iskoristio igrač domaćih Amir Rahmani i loptu glavom poslao u gol.  

Terensku inicijativu igrači u plavim dresovima krunisali su još jednim golom. Vedat Murići je nakon dva pokušaja uspio da u 35. minutu savlada rezervistu Mijatovića i tako postavi konačnih 2:0.

Prvi nastup u reprezentativnom dresu imao je večeras fudbaler Sutjeske Darko Bulatović.

Crna Gora nakon sedam utakmica ima svega tri boda, a u posljednjem meču u ovom ciklusu igraće 14.novembra protiv Engleske na Vembliju.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Selektor ženske U20 odbojkaške reprezentacije Crne Gore, Mladen Miladinović, odredio je spisak igračica za pripreme pred nastavak kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, u kojima će selekcija igračica rođenih 2005. i kasnije igrati u grupi D drugog kruga kvalifikacija, u Litvaniji, sa domaćinom i selekcijama Slovenije i Češke.
Golbal reprezentacija Crne Gore učestvuje od 14. do 17. marta uučestvuje marta na ,,VANDA Kupu nacija", koji se tradicionalno održava u Berlinu.