Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Bagarić odredio spisak juniorki za pripreme

crna-gora-bjelorusija-juniorke-043
OSCG
  • Autor onogost.me
  • 17.06.2019. u 12:42

Selektor ženske juniorske odbojkaške reprezentacije Crne Gore Marko Bagarić odredio je spisak igračica za pripreme za Balkansko prvenstvo, koje će se ove godine održati od 29. juna do 3.jula u turskoj Ankari.

Osim naše selekcije, na takmičenju će učestvovati i reprezentacije Turske, Rumunije, Kosova, Srbije i Sjeverne Makedonije.

Naša selekcija okupiće se u četvrtak, 20.juna i odradiće pripreme u Verde Complexu u Podgorici do odlaska na Balkansko prvenstvo.

U stručnom štabu sa selektorom Bagarićem biće i pomoćni trener Milan Franović.

Spisak:

Tehničari: Marija Šušić (Tent, SRB), Tijana Tvrdišić (Galeb Poliklinika Hipokrat), Hristina Bečanović (Gimnazijalac)

Korektori: Nevena Vukčević (Galeb Poliklinika Hipokrat), Jovana Popović (Mediteran Bemax)

Primači servisa: Milena Burzanović (Luka Bar), Katarina Ćaćić (Galeb Poliklinika Hipokrat), Ksenija Simun (Gimnazijalac), Ema Uskoković (Blok aut, SRB), Ivana Miljanić (Morača), Marija Tuševljak (Galeb Poliklinika Hipokrat)

Srednji blokeri: Saška Đurović (Tent, SRB), Tamara Vukoslavčević (Luka Bar), Nina Marković (Mediteran Bemax), Anđela Čarapić (Luka Bar)

Libero: Anja Pejović (Vizura, SRB)

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Snove o četvrtom uzastopnom učešću na olimpijskim igrama Crnoj Gori je raspršio čovjek koji nam je donio jedino odličje sa najveće smotre svjetskog sporta - tim Bojane Popović je u direktnom obračunu za odlazak u Pariz poražen od Slovenije Dragana Adžića 26:30, pa će niz učešća "lavica" na OI stati na tri, a "dežela" prvi put u istoriji biti dio elite.
Prva šansa da se približe četvrtom uzastopnom učešću na olimpijskim igrama je prohujala pored rukometašica Crne Gore, jer su bile potpuno nemoćne pred Njemicama, koje su slavile 28:24 i poslije 16 godina se vratile na najveću smotru.