Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

“Ajkule” u problemu zbog koronavirusa

gojkovic030419_1
wpolo.me
  • Autor onogost.me
  • 14.08.2020. u 10:27

Vladan Spaić i Dejan Lazović nadaju se da će dobiti francusku vizu, za koju su morali da odu u Beograd na razgovor. Prije toga obavili su proceduru oko testiranja na koronavirus.

Crnogorski vaterpolo reprezentativci mogli bi, ako dobiju zeleno svijetlo, u nedjelju preko Beograda i Pariza da dođu do Marseja gdje ih čekaju trener Miloš Šćepanović i još jedan reprezentativac Uroš Cušković.

Za francuski tim nastupa i Bogdan Đurđić, još jedna “ajkula”, koji nema problema oko puta, jer je već drugu godinu u Marseju.

U problemima je i Vlado Popadić zbog vize, jer je njegov novi klub Pa de Eks, za koji nastupa golman Slaven Kandić, odavno počeo pripreme.

Francusko prvenstvo startuje 19. septembra.

Pripreme nacionalnog tima napustiće brzo i Aleksandar Ivović koji će se 21. avgusta priključiti pripremama Pro Reka. Stefan Vidović najvjerovatnije neće morati da se vrati u Italiju do završetka turnira u Hrvatskoj (Šibenik, krajem avgusta) gdje će učestvovati naš nacionalni tim.

Selektor Vladimir Gojković neće računati na centra Stefana Pješivca kojeg sa Špandauom očekuje nastavak njemačkog šampionata.

Turnir će propustiti kapiten Draško Brguljan.

 

izvor: Pobjeda

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Mlada fudbalska reprezentacija Crne Gore poražena je od Finske 1:2 u petom kolu grupe E, kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.