Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

“Ajkule” sa Grcima za prvo mjesto u grupi

viber_image_2021-02-16_21-38-19
Privatna arhiva
  • Autor onogost.me
  • 17.02.2021. u 06:36

Sigurna igra i ubjedljivi trijumfi crnogorske vaterpolo reprezentacije u prva dva meča na olimpijskom kvalifikacionom turniru dokazuju da su izabranici Vladimira Gojkovića maksimalno motivisano došli u Roterdam.

Današnji meč “ajkula” protiv Grčke manje-više odlučiće koja selekcija će sa prve pozicije iz grupe A nastaviti takmičenje za olimpijsku vizu. Najtežeg rivala u grupi reprezentacija Crne Gore dočekuje sa velikim motivom i nadom u povoljan rezultat. Prije mjesec u Debrecinu Grci su savladali najbolje crnogorske vaterpoliste u Debrecinu, ali sada je ulog znatno veći i okolnosti su dosta drugačije. 

“Nismo dobro prošli tada. Gledali smo taj meč, gledali smo i neke njihove druge utakmice. Želimo da pobijedimo i da osvojimo prvo mjesto” kazao je Gojković.

Crnogorska reprezentacija odigrala je dva duela u grupi A olimpijskog kvalifikacionog turnira, te zabilježila ubjedljive trijumfe protiv Kanade i Brazila. 

Meč između Crne Gore i Grčke u Roterdamu počinje u 16 sati.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Mlada fudbalska reprezentacija Crne Gore poražena je od Finske 1:2 u petom kolu grupe E, kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.