Autor: onogost.me
Foto: Privatna arhiva
09:20
13.6.2021.

Zapaženi rezultati strijelaca Čelika na prvenstvu Crne Gore

Na prvenstvu Crne Gore u streljaštvu, takmičari Čelika su i u pojedinačnoj i u ekipnoj konkurenciji ostvarili zapažene rezultate.


U disciplini serijskim vazdušnim oružjem, u kategoriji pioniri naslon, Radivoje Vučeljić je osvojio prvo mjesto, dok su ekipe Čelika pioniri naslon osvojili drugo, a pioniri treće mjesto.

Pionirke su ekipno bile druge i treće, dok je Nađa Vučeljić ujedno bila i najmlađa takmičarka.

“Klub se zahvaljuje Direkciji proizvodnje EPCG koja im je pomogla organizacijom prevoza i Sindikatu Direkcije društva koji nam je omogućio da i u ljetnjem periodu nastavimo trenažni proces nabavkom određene količine dijabola. Pozivamo djecu da dođu i treniraju kod nas a sponzore da nam pomognu jer Nikšić zaista ima talenata, iz Čelika su uvjek izlazili šampioni”, navode iz tog kluba.

Ostale vijesti iz kategorije

 • 08:00
  21.9.2021.

  Nikšićanin Aleksa Maliković pobjednik je 3. Luštica Bay Aquathlon 2021. trke, u disciplini Supersprint Aquathlon (plivanje i trčanje). U konkurenciji velikog broja takmičara iz sedam država, Maliković je trijumfovao ispred Marka Đurišića i Marka Butulije. 

   

 • 12:18
  20.9.2021.

  Na državnom prvenstvu Crne Gore za cicibane/ke održanom u Baru, u konkurenciji 150 takmičara iz 11 atletskih klubova, članovi AK Nikšić osvojili su sedam medalja.

 • 13:13
  14.9.2021.

  Na četvrtoj trci šampionata Auto i karting saveza Crne Gore član Podgorica Rejsing tima Nikola Asanović trijumfovao ispred Kotorana Vasilija Jakšića i Nemanje Kašćelana. Milan Jakšić iz Kotora i Dejan Nilović iz Nikšića među prvih pet u generalnom plasmanu.

 • 08:19
  14.9.2021.

  Grupa nikšićkih sportista i zaljubljenika u trčanje kroz prirodne predijele, nedavno je na Žabljaku organizovala trku sa preprekama, prvu takvog tipa u državi, pod nazivom "Durador". Prolazeći stazom dugom 15 kilometar, kroz živopisni krajolik poddurmitorskog kraja, takmičari su morali da savladaju 23 različite prepreke.