Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

VIDEO: Marko Blečić “protrčao” kroz kanjon Nevidio

72996785_1438069523013809_5368280091421835264_n
Privatna arhiva
  • Autor onogost.me
  • 12.10.2019. u 06:20

Naš sugrađanin Marko Blečić, 15. septembra ove godine odlučio se na nesvakidašnji potez. Pošto je morao da prođe sam kroz Nevidio, kuda inače tokom sezone veoma često vodi turiste, on je riješio da se kroz jedan od najneprohodnijih kanjona oproba u brzini.

Dionicu, koja se inače prolazi tek za nekoliko sati, Marko je prešao za svega 39 minuta i tako nametnuo mnogim avanturistima i zaljubljenicima u ekstremne sportive novi domaći zadatak.

“Taj dan nisam imao gostiju, a prethodnog dana je ostao foto aparat u kanjonu, pa sam po njega išao sam i odlučio sam da prođem kroz kanjon što brže. Do sada nije niko išao na brzinu i nije mjerio vrijeme, pa ne bih volio da ovo sad postane povod za “trčanje” kroz kanjon”, kazao je za naš portal Marko Blečić, profesor fizičke kulture, koji je bio član i prve crnogorske  ekspedicije koja se popela na najveći vrh svijeta, Mont Everest.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Na 41. Međunarodnom turniru "Kup Mimoze", održanom u Igalu, takmičari džudo kluba Trebjesa osvojili su pet medalja – dvije zlatne, jednu srebrnu i dvije bronzane.
Crnogorski karatisti Nikola Malović i Nemanja Mikulić osvojili su bronzane medalje na turniru Serije A u Larnaki. Malović je u meču za bronzanu medalju, u kategoriji do 84 kilograma, pobijedio Muhameda Arifa Afigudima iz Malezije 5:1.