Autor: onogost.me
Foto: Džiu-džicu klub Kodokan
07:49
13.6.2021.

Uspješan nastup Kodokana na državnom prvenstvu

Takmičari Džiu-džicu kluba "Kodokan" iz Nikšića osvojili su osam medalja u borbama na Prvenstvu Crne Gore, održanom u Danilovgradu.


Zlatom se okitila Nataša Jeftić u konkurenciji juniorki. Srebrne medalje su osvojili: Predrag Nenezić (nade), Luka Kovačević (kadet), Marko Jancer, Nikola Ognjenović i Nikola Cvetković (juniori), te Marko Jancer (senior). Bronzana medalja pripala je Nemanji Miličiću u konkurenciji juniora. 

Trenerski svojac Nail Banda i Miodrag Đurović predvodio je klub na prvenstvu. 

Ostale vijesti iz kategorije

 • 08:00
  21.9.2021.

  Nikšićanin Aleksa Maliković pobjednik je 3. Luštica Bay Aquathlon 2021. trke, u disciplini Supersprint Aquathlon (plivanje i trčanje). U konkurenciji velikog broja takmičara iz sedam država, Maliković je trijumfovao ispred Marka Đurišića i Marka Butulije. 

   

 • 12:18
  20.9.2021.

  Na državnom prvenstvu Crne Gore za cicibane/ke održanom u Baru, u konkurenciji 150 takmičara iz 11 atletskih klubova, članovi AK Nikšić osvojili su sedam medalja.

 • 13:13
  14.9.2021.

  Na četvrtoj trci šampionata Auto i karting saveza Crne Gore član Podgorica Rejsing tima Nikola Asanović trijumfovao ispred Kotorana Vasilija Jakšića i Nemanje Kašćelana. Milan Jakšić iz Kotora i Dejan Nilović iz Nikšića među prvih pet u generalnom plasmanu.

 • 08:19
  14.9.2021.

  Grupa nikšićkih sportista i zaljubljenika u trčanje kroz prirodne predijele, nedavno je na Žabljaku organizovala trku sa preprekama, prvu takvog tipa u državi, pod nazivom "Durador". Prolazeći stazom dugom 15 kilometar, kroz živopisni krajolik poddurmitorskog kraja, takmičari su morali da savladaju 23 različite prepreke.