Autor: Branko Čupić
Foto: Privatna arhiva
08:14
16.4.2019.

Ulcinj: “Fokusovcima” 14 medalja

Na 17. po redu međunarodnom karate turniru “Ulcinj OPEN 2019”, na kom je učestvovalo 65 klubova sa oko 922 takmičara iz ukupno osam država, nastupili su i karatisti Fokusa i osvojili ukupno 14 medalja.


Fokusovci su uspješan nastup na turniru u Ulcinju završili sa šest zlatnih, pet srebrnih i tri bronzane medalje.

Najsjajnijim odličjem okitili su se Saša Bojović, Mateja Pantić, Dunja Kovačević, Lazar Potpara i ekipa seniorki koje su nastupale u sastavu Saša Bojović i Sara Radenković. Sara je uspjela da se okiti sa još dvije srebrne medalje u pojedinačnoj konkurenciji, a odličje istog sjaja uzeli su još Dražen i Aleksandar Đorojević, kao i Saša Bojović, dok su treća mjesta i bronzane medalje pripale Luki Markoviću, Justinu Marojeviću i Lazaru Potpari.

“Veliku zahvalnost dugujemo Karate klubu Ulcinj na gostoprimstvu, izuzetnoj organizaciji i masovnosti koja je potvrda da je pomenuti klub jedan od najbolje organizovanih u Crnoj Gori”, naglasili su iz KK Fokus nakon ovog turnira.

Ostale vijesti iz kategorije

 • 11:27
  18.5.2019.

  Da je uz veliki rad i strast prema poslu sve moguće, dokazala je Marijana Goranović. Atletičarka iz Nikšića je u tradicionalnom izboru Paraolimpijskog komiteta Crne Gore izabrana za najboljeg sportistu u 2018. godini. Ova uspješna mlada sportistkinja kaže da je invaliditet nikada nije sprječavao da ostvari ono što želi, a jedna je od onih osoba koje vraćaju vjeru u ljude.

 • 08:23
  18.5.2019.

  Vikend pred nama u Nikšiću biće u znaku fudbala i malog fudbala.

 • 10:13
  6.5.2019.

  Crnogorska džudo reprezentativka Ivana Nikolić osvojila je bronzanu, dok su Marko Gušić i Mirjana Milić završili kao petoplasirani drugog takmičarskog dana Evropskog kupa za seniore u Sarajevu.

 • 08:14
  4.5.2019.

  U vikendu pre nama očekuje nas nekoliko interesantnih prvoligaških mečeva u fudbalu, košarci, rukometu i malom fudbalu.