Autor: onogost.me
Foto: Marko Banović
16:39
8.7.2018.

U Nikšiću 13. jula takmičenje u street workout & calisthenics disciplinama

U organizaciji Gimnastičkog kluba "Montenegro Street Workout" u Nikšiću će 13. jula biti organizovano treće takmičenje u street workout & calisthenics disciplinama u Prvom Street Workout parku koje je izgradilo Ekološko udruženje mladih "Zeleni centar".


Takmičenje se održava uz podršku Ministarstva sporta Crne Gore i uz pomoć Crnogorske komercijalne banke.

Organizatori ovog takmičenja su kazali da će ovo takmičenje biti međunarodnog karaktera, a kako su naglasili, njegov glavni cilj je promocija Calisthenics treniranja zbog čega će se najviše pažnje na takmičenju dati vježbama sa ponavljanjima, kako bi se mogao prijaviti, aktivirati i motivisati što veći broj mladih da se bave ovom vrstom sporta,

“Tu je i neizostavna i najatraktivnija disciplina freestyle. Ovogodišnje takmičenje obuhvata discipline zgibovi, propadanje na razboju, apsolutni zgibovi, trbušnjaci za djevojke i freestyle”, naveli su organizatori.

Prijave za ovo takmičenje mogu se slati do 9. jula na mail adresu [email protected] ili u inbox facebook stranice Ekološko Udruženje mladih " Zeleni centar".

Od podataka za takmičenje potrebno je poslati ime i prezime, datum rođenja, grad, kontakt telefon i discipline u kojima bi se takmičili.

Facebook komentari

Ostale vijesti iz kategorije

 • 08:29
  17.9.2018.

  U sklopu Septembarskih dana, Sportsko ribolovni klub „Nikšić“ (SRK „Nikšić“) pod pokroviteljstvom opštine Nikšić, organizovao je 40. kup grada u disciplini „lov udicom na plovak“.

 • 13:14
  16.9.2018.

  Na međunarodnom karate turniru “DBG open 2018“ koji je održan u subotu u bosanskom Čutluku, takmičarima KK Fokus pripale su dvije medalje.

 • 08:24
  16.9.2018.

  Biciklistička trka "Župa 2018", koja je dva puta do sada odlagana biće održana danas, sa početkom u 10h. 

 • 13:06
  10.9.2018.

  Tradicionalno međunarodno takmičenje u lovnom streljaštvu, u gađanju nepokretne mete divljeg vepra lovačkim karabinom, stojeći, na razdaljini od 100 metara "Velimlje 2018" održano je u nedjelju na strelištu u Velimlju.