Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

“Trofej Nikšića” okupio 16 ekipa

trofej_niksica_futsal_turnir
Privatna arhiva
  • Autor onogost.me
  • 05.09.2021. u 17:39

U Sportskom centru danas startuje sedmodnevni futsal turnir "Trofej Nikšića", koji će okupiti 16 ekipa podijeljenih u četiri grupe. 

Kako su najavili iz organizacije turnira, grupna faza biće igrana četiri dana, a nakon toga slijede četvrtfinalni i polufinalni dueli, dok će posljednjeg dana na programu biti utakmica za treće mjesto i finale.

“S obzirom na to da futsal uživa ogromnu popularnost u našem gradu, došli smo na ideju da organizujemo jedan ovakav turnir koji odavno nije održan u Nikšiću. Naši sugrađani će imati priliku da uživaju u majstorijama igrača futsala, jer turnir čine veoma kvalitetne ekipe, a čak četiri tima dolaze iz prve crnogorske futsal lige. Za najbolje tri ekipe obezbijeđene su nagrade, takođe, i za najboljeg igrača, strijelca i golmana. Pokrovitelji ovog turnira su Opština Nikšić i Sportski centar, kojima ovom prilikom zahvaljujemo na saradnji, kao i sponzorima koji su takođe pomogli da se ovaj turnir organizuje. Nadamo se da ćemo ovom našom akcijom pokazati da smo uradili pravu stvar za naš grad, a cilj nam je da ovaj turnir postane i tradicionalan”, poričili su iz organizacije turnira, te pozvali sve sugrađane da u narednih sedam dana posjete Sportski centar i uživaju u zanimljivim mečevima.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Golbal klub Nikšić sa maksimalnim učinkom, kao prvoplasirani u B grupi, izborio je plasman u finale kvalifikacionog turnira u Berlinu i nastup na finalnom turniru Lige šampiona.