Autor: onogost.me
Foto: Privatna arhiva
08:03
23.5.2022.

Treće mjesto za veterane Nikšića

Na takmičenju “Kup Ivanova korita” veterani iz Nikšića osvojili su treće mjesto i time uspjeli da osiguraju borbu za prvo mjesto na predstojećim takmičenjima.


U veoma jakoj konkurenciji sportski veterani iz našeg grada osvojili su ukupno četiri medalje, što je bilo dovoljno da u generalnom plasmanu zauzmu treće mjesto.

Srebrnu medalju osvojila je Mirjana Jovanović u disciplini nabacivanje obručeva. Srebro je osvojio i Mikan Janković koji se takmičio u disciplini šut na gol, a Marina Backović u pikadu.

Bronzanu medalju uzela je Danojla Bulatović u disciplini plojkanje.

Nikšićki veterani na ovom takmičenju, zbog korone, nijesu nastupili u punom sastavu.

Oni su zahvalili Sekretarijatu za sport, kulturu, mlade i socijalno staranje što im je omogućio odlazak na takmičenje.
 

Ostale vijesti iz kategorije

 • 08:25
  3.7.2022.

  Gimnastički klub "Montenegro Street Workout" u saradnji sa Ekološkim udruženjem mladih "Zeleni centar", a uz podršku partnera, 13. jula organizuje sedmo takmičenje u street workout & calisthenics disciplinama.

 • 08:25
  24.6.2022.

  Na rekreativnom višeboju u Sutomoru, u organizaciji Nacionalnog Saveza za sport i rekreaciju, veterani Nikšića osvojili su 24 medalje - 11 zlatnih, sedam srebrnih i šest bronzanih.

 • 09:15
  21.6.2022.

  Nikšićanin Aleksa Maliković, član triatlon klub Anderba, zauzeo je drugo mjesto u disciplini Supersprint Aquathlon (plivanje i trčanje) na 4. Luštica Bay Aquathlon trci, koja je održana u Tivtu.

 • 10:44
  20.6.2022.

  Talenat, upornost i disciplina karakteristike su uspješnih pojedinaca. Upravo te tri osobine odlikuju sestre Šutović, Andrijanu i Katarinu, koje pored odličnog uspjeha u školi, nižu i zapažene sportske rezultate.