Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Trebjesa i ove godine domaćin tradicionalnog street workout & calisthenics takmičenja

1_141
Privatna arhiva
  • Autor onogost.me
  • 08.07.2021. u 21:50

Ekološko udruženje mladih “Zeleni centar”, u saradnji sa Gimnastičkim klubom "Montenegro Street Workout", organizovaće 13. jula šesto takmičenje u street workout & calisthenics disciplinama u Nikšiću.

Takmičenje će biti održano na otvorenom prostoru, u park-šumi Trebjesa, u prvom Street Workout parku koje je izgradilo Ekološko udruženje mladih “Zeleni centar” prije sedam godina.

Početak je zakazan u 11 časova.

“Glavni cilj takmičenja je promocija Calisthenics treniranja i zbog toga najviše pažnje se daje vježbama sa ponavljanjima (zgibovi, propadanje na razboju i trbušnjaci za djevojke) kako bi se mogli prijaviti, aktivirati i motivisati mladi da se bave ovom vrstom sporta, a takođe tu je i neizostavna i najatraktivnija disciplina freestyle”, navode organizatori.

Ovogodišnje takmičenje obuhvata pet disciplina: zgibovi, propadanje na razboju, trbušnjaci za djevojke, zgibovi za veterane i freestyle (slobodni stil).

Prijave se šalju do 12. jula na mail [email protected] ili u inbox Facebook stranice Ekološko udruženje mladih ” Zeleni centar”

“Od podataka za takmičenje potrebno je poslati: ime i prezime, datum rođenja, grad, kontakt telefon i discipline u kojima bi se takmičili”, objašnjavaju organizatori.

Tačnu lokaciju Prvog Street Workout & Calisthenics parka u Nikšiću možete pronaći na OVOM linku.

 

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Golbal klub Nikšić sa maksimalnim učinkom, kao prvoplasirani u B grupi, izborio je plasman u finale kvalifikacionog turnira u Berlinu i nastup na finalnom turniru Lige šampiona.