Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Trebinje: Najmlađim „akademičarima“ 34 medalje

52002793_338343643442947_1040893652127186944_n
Privatna arhiva
  • Autor onogost.me
  • 17.02.2019. u 07:46

Na XVI međunarodnom kupu „Trebinje 2019“ i IX memorijalu „Miloš Mrdić” koji su održani u Trebinju takmičari i takmičarke Akademika ostvarili su izvanredne rezultate.

Na jednom od najprestižnijih turnira za mlađe kategorije na prostorima Balkana, na kom je nastupilo 427 takmičara i takmičarki iz pet zemalja, najmlađi “akademičari” osvojili su ukupno 34 medalje i bili najuspješniji u konkurenciji mlađih pionira i poletaraca, kao i u sveukupnom plasmanu. Akademikove nade uzele su osam zlatnih, deset srebrnih i 16 bronzanih medalja.

Sa dvije zlatne medalje okitila se Marija Lješković, dok su po jednu osvojili Vanja Guzina, Marija Simić, Marina Marković, Đorđe Kilibarda, Milan Barović i Balša Miličić

Srebrne medalje pripale su Vanji Guzini, Marini Marković, Milanu Baroviću,.Dušanu Šćepanoviću, Nerminu Beriši, Andriji Draškoviću, Mići Simiću, Bojanu Đurđevcu, Andriji Nikčeviću, Matiji Miloviću.

Po dvije medalje za treće mjesto osvojili su Lazar Eraković, Pavle Aleksić i Filip Đurđevac, a po jednu bronzanu medalju uzeli su Milica Tadić, Marija Simić, Filip Nikolić, Vuk Škuletić, Nermin Beriša, David Golubović, Balša Miličić, David Krtolica, Luka Tadić i Matija Ćuković.

Takmičare Akademika na ovom turniru predvodili su treneri Dragan Šćepanović, Marinko Đurđevac, Predrag Stanjević i Miloš Rovčanin, a vođa ekspedicije nikšićkog kluba bila je Lidija Vračar.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Takmičarka džudo kluba Straševina Andrijana Šutović osvojila je bronzanu medalju na Evropskom kupu za kadete (U18) koji je održan u Berlinu.
Na takmičenjima Gorski Kup na Kopaoniku i Dardania Kup na Ski centru Arxena Dunja Kovačević, članica reprezentacije i takmičarka Ski kluba "Pobjednik", osvojila je zlatnu medalju u slalomu i dvije bronzane u slalomu i veleslalomu u kategoriji U16.