Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Talenat i ovog ljeta organizuje školu plivanja

64748229_2429499127107158_3428441005328695296_n
Privatna arhiva
  • Autor onogost.me
  • 26.06.2019. u 06:46

Sportsko-rekreativno društvo Talenat tradicionalno će i ovog ljeta u mjesecu julu, na jezeru Krupac organizovati školu plivanja za naše najmlađe sugrađane.

Planiran je rad u četiri grupe, a prva će sa obukom početi već u ponedjeljak 1. jula, što nam je potvrdio instruktor Maksim Pekić, koji nam je prenio par detalja o ovogodišnjoj obuci.

,Radićemo sa prvom grupom do 7. jula, potom sa drugom od 8. do 14. Narednog mjeseca, treća grupa je na programu od 15. do 21. jula, dok je posljednja sedmica sedmog mjeseca rezervisana za četvrtu grupu. Djeca će pohađati kurs plivanja shodno plivačkom predznanju, početni, srednji i napredni nivo, a u grupi će biti od 12 do 15 polaznika po instruktoru. Obezbijeđen je prevoz od Tehnopolisa, kao i Kličeva i Straševine, a polazak će biti svakog dana u 8.30h, dok je povratak planiran oko 11.30h”, kazao nam je Pekić, koji je dodao da očekuje jedno lijepo druženje i da će što više djece usavršiti tehnike plivanja i ponijeti lijepo iskustvo sa Krupačkog jezera.

Sa djecom će raditi još i mr Boris Janjić, mr Novica Gardašević i Nikola Todorović.

 

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Takmičarka džudo kluba Straševina Andrijana Šutović osvojila je bronzanu medalju na Evropskom kupu za kadete (U18) koji je održan u Berlinu.
Na takmičenjima Gorski Kup na Kopaoniku i Dardania Kup na Ski centru Arxena Dunja Kovačević, članica reprezentacije i takmičarka Ski kluba "Pobjednik", osvojila je zlatnu medalju u slalomu i dvije bronzane u slalomu i veleslalomu u kategoriji U16.