Autor: onogost.me
Foto: Privatna arhiva
08:08
5.6.2021.

Slađana Pejović ponovo u trenažnom procesu: Predstavljaću Crnu Goru na Kupu Evrope

Najbolja crnogorska atletičarka Slađana Pejović polako se vraća svojim svakodnevnim sportskim obavezama nakon što je prethodnih mjeseci imala ozbiljnih zdravstvenih problema.


Nikšićanki je dijagnostikovan virus pod imenom Citomegalovirus, ali i Epštajn Barov virus, što je izvjesno vrijeme odvojilo od terena.

Kako je kazala za Indirekt, sada je opet u trebažnom procesu i spremnas za izazove.

“Polako počinjem sa treninzima, a pozvana sam da trčim za reprezentaciju na Kupu Evrope, ali neću trčati tri disipline kao što je stalno bilo, nego jednu i to 1.500 metara. To je prilika da doprinesem reprezentaciji i pokušam da donesem bodove. Ovom prilikom bih se zahvalila Olimpijskom komitetu Crne Gore, ali i Upravi za sport i mlade i Savezu što su me podržali i još jednom mi ukazali povjerenje iako sam bila van trenažnog procesa”, kazala je Slađana za Indirekt.

Kup Evrope održava se na Kipru 19. i 20. juna.

Izvor: Indirekt.me

Ostale vijesti iz kategorije

 • 08:00
  21.9.2021.

  Nikšićanin Aleksa Maliković pobjednik je 3. Luštica Bay Aquathlon 2021. trke, u disciplini Supersprint Aquathlon (plivanje i trčanje). U konkurenciji velikog broja takmičara iz sedam država, Maliković je trijumfovao ispred Marka Đurišića i Marka Butulije. 

   

 • 12:18
  20.9.2021.

  Na državnom prvenstvu Crne Gore za cicibane/ke održanom u Baru, u konkurenciji 150 takmičara iz 11 atletskih klubova, članovi AK Nikšić osvojili su sedam medalja.

 • 13:13
  14.9.2021.

  Na četvrtoj trci šampionata Auto i karting saveza Crne Gore član Podgorica Rejsing tima Nikola Asanović trijumfovao ispred Kotorana Vasilija Jakšića i Nemanje Kašćelana. Milan Jakšić iz Kotora i Dejan Nilović iz Nikšića među prvih pet u generalnom plasmanu.

 • 08:19
  14.9.2021.

  Grupa nikšićkih sportista i zaljubljenika u trčanje kroz prirodne predijele, nedavno je na Žabljaku organizovala trku sa preprekama, prvu takvog tipa u državi, pod nazivom "Durador". Prolazeći stazom dugom 15 kilometar, kroz živopisni krajolik poddurmitorskog kraja, takmičari su morali da savladaju 23 različite prepreke.