Autor: onogost.me
Foto: Ilustracija
07:49
26.1.2021.

Prvi zimski maraton u Nikšiću

Prvi zimski maraton u Nikšiću biće održan 20. i 21. februara, kazali su iz organizacionog odbora u koji su uključeni NVO Ljubitelji prirode, Opština Nikšić i Turistička organizacija Nikšić.


Oni su istakli da su svjesni potencijala i ljepote naših planina, što ih je navelo da pokažu da Nikšić može i zaslužuje da bude prepoznatljiva zimska destinacija za aktivni turizam.

“Na taj način želimo da pokažemo i da možemo biti dobri domaćini”, istakli su organizatori.

Maraton će uključivati dvije trke. Glavna trka u dužini od 27 kilometara biće održana prvog dana, dok je drugi dan rezervisan za porodičnu trku u dužini od tri kilometra.

“Biće ovo sjajna prilika da zajedno sa nama uživate u zaista sjajnim prirodnim predjelima našeg grada koji su posebno atraktivni u zimskom periodu, prilika da se sklope nova poznantva i prijateljstva, razmijene ideje i provede još jedan dan u planini”, naveli su organizatori.

Ostale vijesti iz kategorije

 • 13:13
  26.2.2021.

  Od 2001. godine i nastanka ‘Fap mašine’, kao grupa nikad nijesmo učestvovali u bilo kakvim političkim akcijama. Naša priča je oduvijek bila inspirisana ljubavlju prema klubu koji je za sada 'umiren'. Danas, kad je politika u našem gradu uzela maha, kada polako ali sigurno ulazi u sve pore društva, pa tako ne čujemo đecu da pričaju o fudbalskom derbiju, već o izborima, kad se ne igra za 'gol' nego za glas više, odluka da naša grupa bude van svih tih dešavanja ispostavila se u potpunosti ispravnom, navodi se u saopštenju navijača nekadašnjeg Fudbalskog kluba „Čelik“, „Fap mašina“.

 • 08:24
  24.2.2021.

  Opština Nikšić donijela je Odluku na osnovu koje je izdvojila 88.000 eura za sufinansiranje programa rada 40 sportkih klubova koji su registrovani u našem gradu, a 562.000 eura je obezbijeđeno i za četiri kluba čiji je osnivač ili suosnivač lokalna uprava. 

 • 08:22
  20.2.2021.

  Prvi zimski maraton u Nikšiću biće održan danas i sjutra, a organizuju ga NVO Ljubitelji prirode, Opština Nikšić i Turistička organizacija Nikšić.

 • 09:35
  14.2.2021.

  Karatistima Fokusa na međunarodnom karate turniru "BiH Valentinovo“ 2021. u Tuzli pripalo je pet medalja u šest kategorija.