Autor: onogost.me
Foto: KK Šampion
07:58
6.6.2021.

Pregršt odličja za nikšićke poletarce, pionire i nade

Na karate Prvenstvu Crne Gore za poletarce, pionire i nade, održanom juče u Podgorici, u Univerzitetskom sportsko- kulturnom centru, karatisti nikšićkih klubova osvojili su brojne medalje.


Takmičari Karate kluba (KK) Fokus osvojili su četiri zlatne, jednu srebrnu i pet bronzanih medalja. Kao prvaci države u Nikšić su se vratili Vasilija Bijelović, Lara Šakotić, Filip Radojević, Petar Zečević, Branko Miljanić, Helena Peković, Dunja Kovačević i Justin Marojević.

Karatisti KK Šampion zaslužili dva srebra i četiri bronze. Vicešampioni Crne Gore postali su Vuk Radusinović i Dejana Blečić, dok su treća mjesta osvojili Anastasija i Katarina Vukotić, Filip Radusinović i Petar Mrvaljević.

Takmičarke KK Piva iz Plužina, Nađa Grubač i Jovana Jovović, osvojile su dvije bronzane medalja. 

Grubač i Jovović

Karatisti Onogošta osvojili su pet medalja, tri zlatne i dvije srebrne.

 KK Onogošt

"Državni prvaci u borbama su postali Sofija Vučković, Mina Kuzman i Milica Samardžić. Drugo mjesto i srebrne medalje pripale su Luki Sudžumu i Vuku Bojoviću. Sve čestitke treneru Mršić Milenku i osvajačima medalja čime su stekli pravo na nastup na Balkanskom prvenstvu za djecu sredinom septembra", naveli su iz KK Onogošt.

Prvenstvo Crne Gore za poletarce, pionire i nade okupilo je 352 takmičara iz 29 klubova. 

 

Ostale vijesti iz kategorije