Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Podgorica: Onogoštu osam, Fokusu četiri medalje

75567297_1004424056575527_3906278601162489856_n
Privatna arhiva
  • Autor onogost.me
  • 11.11.2019. u 06:37

Naš glavni grad bio je u subotu domaćin državnog prvenstva Crne Gore za kadete, juniore i mlađe seniore na kom su učestvovali i nikšićki klubovi Onogošt i Fokus.

U konkurenciji preko 150 takmičara karatisti Onogošta su takmičenje završili sa osvojenih osam medalja, i to jedna zlatna, dvije srebrne i pet bronzanih, dok su “fokusovcima” pripala četiri odličja, dva zlatna i dva srebrna.

Titula državnog prvaka je pripala Predragu Smoloviću u kategoriji mladih seniora dok su titule vice šampiona osvojili Aleksandra i Dalibor Španjević, a bronzane medalje su pripale Ivanu Žižiću, Miljanu Cicmilu, Kristijanu Božiću i Jovani i Jeleni Mijušković.

Državni prvaci su postali i Lazar Potpara u konkurenciji kadeta, kao i Saša Bojović u konkurenciji mlađih seniorki, dok su se medaljama još okitili Lana Pejović i Nađa Tomanović.

Osvajači medalja su stekli pravo učešća na Balkanskom prvenstvu koje se održava početnkom decembra u Breznicama, Slovenija.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Na 41. Međunarodnom turniru "Kup Mimoze", održanom u Igalu, takmičari džudo kluba Trebjesa osvojili su pet medalja – dvije zlatne, jednu srebrnu i dvije bronzane.
Crnogorski karatisti Nikola Malović i Nemanja Mikulić osvojili su bronzane medalje na turniru Serije A u Larnaki. Malović je u meču za bronzanu medalju, u kategoriji do 84 kilograma, pobijedio Muhameda Arifa Afigudima iz Malezije 5:1.