Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Pejović: Sav trud, odricanje, život i napori koje iziskuje atletika konačno su priznati i nagrađeni

83062928_2989850204382285_1486273870867464192_n-696x695_0
Privatna arhiva
  • Autor onogost.me
  • 23.12.2021. u 21:46

Proslavljena atletičarka Slađana Pejović izrazila je zahvalnost svima koji su na jučerašnjoj sjednici SO Nikšić glasali da joj se dodjele sredstva u svrhu rješavanja stambenog pitanja.

Najuspješnija srednje i dugoprugašica u istoriji Crne Gore je na svom Fejsbuk profilu istakla da se posebno zahvaljuje predsedniku Opštine Nikšić, gospodinu Marku Kovačeviću, i predsedniku Skupštine opštine Nikšić, Nemanji Vukoviću.

 

“Put do ovog priznanja bio je dug i težak, pravi maratonski, često sa preponama i preprekama. U završnoj odluci učestvovali su čelnici ASCG, državni sekretari u MPNKS, kao i drugi dobri ljudi. Svu svoju mladost i najbolje godine svog života posvetila sam kraljici sportova i njenoj najtežoj disciplini. Časno sam predstavljala nikšićki i crnogorski sport, trudeći se da budem dobar i uzoran primer mladim generacijama. Nije bilo lako održavati nivo forme i rezultatska očekivanja, pripremljeno u oskudnim uslovima i vremenu nenaklonjenom uspjesima i usamljenim pojedinostima bez zaleđivanja i zaštite. Često sam razmišljala, da li trčim ili samo bježim… No, sav trud, odricanje, život i napore koje iziskuje atletika, kao i sam život, konačno su priznati i nagrađeni. Moj sin i ja smo zahvalni svima imenovanim i neimenovanim ljudima. Idemo dalje, u skladu sa Kubertenovim olimpijskim sloganom: “brže, više jače”! Hvala svima!”, poručila je Pejovićeva.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Golbal klub Nikšić sa maksimalnim učinkom, kao prvoplasirani u B grupi, izborio je plasman u finale kvalifikacionog turnira u Berlinu i nastup na finalnom turniru Lige šampiona.