Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Paraolimpijskom komitetu Crne Gore 15 hiljada eura

pppppppppppppppp
PR Centar
  • Autor onogost.me
  • 04.12.2020. u 13:08

Kompanija Uniprom opredijelila je 15 hiljada eura Paraolimpijskom komitetu Crne Gore, u kojem vjeruju da će crnogorski paraolimpijci veličanstvenim rezultatima na pravi način reći još jedno veliko hvala povodom, kako je saopšteno, izuzetne podrške.

Ugovor o sponzorstvu danas su potpisali generalni menadžer Uniprom-a Nebojša Dožić i predsjednik Paraolimpijskog komiteta Crne Gore Igor Tomić.

Tomić je rekao da mu je posebno zadovoljstvo što u ime crnogorskih paraolimpijaca i paraolimpijskog pokreta može da kaže veliko hvala kompaniji Uniprom.

“Današnji gest je ne samo velika društvena odgovornost, nego, prije svega, veliki senzibilitet i velika ljudskost. Ovako značajna podrška mnogo će značiti crnogorskim paraolimpijcima na njihovom putu, nadamo se ka već izvjesnim paraolimpijskim igrama 2021. godine. Siguran sam da će oni, kao što su radili i do sada svojim veličanstvenim rezultatima na pravi način reći još jedno veliko hvala povodom ove izuzetne podške za naš pokret u ovom posebnom trenutku”, poručio je Tomić.

Dožić je kazao da aktuelna ekonomska kriza, koja je pogodila cijeli svijet, uzrokovana pandemijom koronavirusa, nije zaobišla ni tu kompaniju.

“Ali KAP, Uniprom hoteli i Rudnici boksita, na čelu sa gospodinom Veselinom Pejovićem, zajednički uspješno prevazilaze sve tekuće probleme. Moram naglasiti da zbog teške ekonomske situacije nijedan zaposleni nije dobio otkaz i nikome nije umanjena zarada”, kazao je Dožić.

Saopštio je da je jedna osoba s invaliditetom dobila posao u KAP-u.

“Nadam se da ćemo i ubuduće nastaviti sa takvom praksom. S obzirom da smo u ovom periodu i pored teške ekonomske situacije nastavili sa investicijama, pustili u rad dvije nove fabrike, otvorili nove jamske kopove i slično, nismo bili u mogućnosti da izađemo u susret velikom broju zahtjeva za različita sponzorstva. Ali paraolimpijce nismo mogli odbiti i odlučili smo da pomognemo u skladu sa trenutnim mogućnostima”, rekao je Dožić.

Siguran je da će se saradnja nastaviti i unapređivati,”a moje lično zadovoljstvo je što sam upoznao dio tih divnih ljudi, a nadam se da ću ih upoznati sve i da ćemo se družiti i u narednom periodu”.

Zahvalnicu je Dožiću uručila najuspješnija crnogorska paraolimpijka Marijana Goranović.

 

Izvor: PR Centar

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Takmičarka džudo kluba Straševina Andrijana Šutović osvojila je bronzanu medalju na Evropskom kupu za kadete (U18) koji je održan u Berlinu.
Na takmičenjima Gorski Kup na Kopaoniku i Dardania Kup na Ski centru Arxena Dunja Kovačević, članica reprezentacije i takmičarka Ski kluba "Pobjednik", osvojila je zlatnu medalju u slalomu i dvije bronzane u slalomu i veleslalomu u kategoriji U16.