Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Olimpijada sportskih školica okupila oko 420 djece

62008143_2227532744027862_1238885425360142336_n
Privatna arhiva
  • Autor onogost.me
  • 04.06.2019. u 07:47

Olimpijada sportskih školica, sedma po redu, u organizaciji Školice sporta Talenat, održana je prethodnog vikenda u Nikšiću i okupila je oko 420 djece, uzrasta od tri do deset godina, iz 12 ekipa.

U generalnom plasmanu najbolja je bila Školica sporta Smart Gym iz PG, drugo mjesto je pripalo Championu iz Kotora, a treće školici Rasti zdravo iz Bara.

Domaćin ovog takmičenja, ekipa Talenat, odrekla se i ove godine ekipnog plasmana u čast gostujućih ekipa, a ovom Olimpijadom obilježeno je deset godina rada nikšićke školice, kroz koju je prošlo preko 2.000 polaznika u različitim sportskim aktivnostima.

Trenerski tim Talenta čine magistri Ivana Nenezić, Boris Janjić i Novica Gardašević, kao i prof. fizičkog vaspitanja Maksim Pekić i Nikola Todorović.

“Naš cilj je da djeca zavole sport i nakon boravka u školici nastave da se istim i bave. Najveći dio djece nastavi da trenira rukovođen našim usmjerenjem, tako da su naši bivši polaznici danas prvaci Crne Gore u košarci, karateu, džudou, gimnastici, a prave odlične rezultate i u drugim sportskim disciplinama”, kazali su nam iz Talenta, koji tokom cijele godine organizuju slične aktivnosti.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Golbal klub Nikšić sa maksimalnim učinkom, kao prvoplasirani u B grupi, izborio je plasman u finale kvalifikacionog turnira u Berlinu i nastup na finalnom turniru Lige šampiona.