Autor: onogost.me
Foto: Privatna arhiva
08:29
17.9.2018.

Održan 40. kup Nikšica u ribolovu

U sklopu Septembarskih dana, Sportsko ribolovni klub „Nikšić“ (SRK „Nikšić“) pod pokroviteljstvom opštine Nikšić, organizovao je 40. kup grada u disciplini „lov udicom na plovak“.


Takmičenje se održalo na stazi Orline, na Slanom jezeru, uz prisustvo 14 ekipa.

To je, kako kažu iz SRK „Nikšić“ najmasovnije takmičenje u njihovoj organizaciji.

„Takmičari su ostvarili zapažene rezultate, ulovljene su pristojne količine ribe“, istakli su oni.

U ekipnom plasmanu najbolji je bio SRK „Lipljen Pljevlja“, zatim SRK „Podgorica“, dok je trećeplasirani SRK „Numero uno“.

Kada je u pitanju pojedinačni plasman, prvo mjesto osvojio je Dejan Vukčevic Dejan iz SRK „Numero uno“, drugi je bio Asad Talić iz SRK „Lipljan Pljevlja“, a treći Zoran Ristic iz SRK „Podgorica“.

SRK „Nikšić“ je podjelio i jubilarne nagrade zaslužnim takmičarima, partnerima i prijateljima kluba.

„Zahvaljujemo se svim takmičarima, prijatelima kluba, sponzorima i organizacionom odboru, koji su pomogli da ova manifestacija bude uspješna“, poručili su oni.

Ostale vijesti iz kategorije

 • 19:06
  18.12.2018.

  Najbolja crnogorska atletičarka Slađana Perunović, članica AK “Nikšić” iz Nikšića, 13. put uzastopno pobijedila je na trci “Oslobođenja Podgorice” – Memorijal Veliša Mugoša, dok je u muškoj konkurenciji trijumfovao član ATK “Podgorički maraton” Miloš Dragović ispred desetostrukog pobjednika trke Dragoljuba Koprivice.

 • 08:14
  17.12.2018.

  Nikšić je oduvijek bio grad talentovanih džudista koji su svoj kvalitet potvrđivali na raznim takmičenjima širom Crne Gore, ali i van njenih granica, a jedan od klubova koji već skoro deceniju stvara šampione u ovom sportu je i Džudo klub “Straševina”.

 • 09:09
  11.12.2018.

  Košarkaški klub Sutjeska nastaviće takmičenje u ABA 2 ligi i crnogorskom šampionatu uz još jedno pojačanje novog-starog sponzora, Pivaru „Trebjesa“.

 • 16:14
  10.12.2018.

  U Dubrovniku će od 13. do 16. decembra biti organizovan Međunarodni božićni studentski turnir na kome će učestvovati i košarkaška ekipa sa nikšićkog Fakulteta za sport i fizičko vaspitanje.