Autor: onogost.me
Foto: Privatna arhiva
08:29
17.9.2018.

Održan 40. kup Nikšica u ribolovu

U sklopu Septembarskih dana, Sportsko ribolovni klub „Nikšić“ (SRK „Nikšić“) pod pokroviteljstvom opštine Nikšić, organizovao je 40. kup grada u disciplini „lov udicom na plovak“.


Takmičenje se održalo na stazi Orline, na Slanom jezeru, uz prisustvo 14 ekipa.

To je, kako kažu iz SRK „Nikšić“ najmasovnije takmičenje u njihovoj organizaciji.

„Takmičari su ostvarili zapažene rezultate, ulovljene su pristojne količine ribe“, istakli su oni.

U ekipnom plasmanu najbolji je bio SRK „Lipljen Pljevlja“, zatim SRK „Podgorica“, dok je trećeplasirani SRK „Numero uno“.

Kada je u pitanju pojedinačni plasman, prvo mjesto osvojio je Dejan Vukčevic Dejan iz SRK „Numero uno“, drugi je bio Asad Talić iz SRK „Lipljan Pljevlja“, a treći Zoran Ristic iz SRK „Podgorica“.

SRK „Nikšić“ je podjelio i jubilarne nagrade zaslužnim takmičarima, partnerima i prijateljima kluba.

„Zahvaljujemo se svim takmičarima, prijatelima kluba, sponzorima i organizacionom odboru, koji su pomogli da ova manifestacija bude uspješna“, poručili su oni.

Facebook komentari

Ostale vijesti iz kategorije

 • 13:45
  23.10.2018.

  Ministar sporta Nikola Janović priredio je prijem u čast boksera Bojane Gojković i Petra Liješevića, osvajača medalja na nedavno održanom Evropskom juniorskom prvenstvu u Rusiji. 

 • 10:02
  23.10.2018.

  Na međunarodnom turniru “Grand Prix Montenegro 2018” čiji domaćin je bio Herceg Novi, karatisti Onogošta osvojili su ukupno četiri medalje.

 • 08:18
  22.10.2018.

  Na turniru “Grand Prix Montenegro 2018” održanom proteklog vikenda u Herceg Novom, karatisti Fokusa napravili su zavidan uspjeh osvojivši ukupno 14 medalja.

 • 13:01
  21.10.2018.

  Cetinjski džudo klub Crnogorac osvojio je prvo mjesto u generalnom plasmanu desetog međunarodnog turnira Trofej Nikšića.