Autor: onogost.me
Foto: Privatna arhiva
08:29
17.9.2018.

Održan 40. kup Nikšica u ribolovu

U sklopu Septembarskih dana, Sportsko ribolovni klub „Nikšić“ (SRK „Nikšić“) pod pokroviteljstvom opštine Nikšić, organizovao je 40. kup grada u disciplini „lov udicom na plovak“.


Takmičenje se održalo na stazi Orline, na Slanom jezeru, uz prisustvo 14 ekipa.

To je, kako kažu iz SRK „Nikšić“ najmasovnije takmičenje u njihovoj organizaciji.

„Takmičari su ostvarili zapažene rezultate, ulovljene su pristojne količine ribe“, istakli su oni.

U ekipnom plasmanu najbolji je bio SRK „Lipljen Pljevlja“, zatim SRK „Podgorica“, dok je trećeplasirani SRK „Numero uno“.

Kada je u pitanju pojedinačni plasman, prvo mjesto osvojio je Dejan Vukčevic Dejan iz SRK „Numero uno“, drugi je bio Asad Talić iz SRK „Lipljan Pljevlja“, a treći Zoran Ristic iz SRK „Podgorica“.

SRK „Nikšić“ je podjelio i jubilarne nagrade zaslužnim takmičarima, partnerima i prijateljima kluba.

„Zahvaljujemo se svim takmičarima, prijatelima kluba, sponzorima i organizacionom odboru, koji su pomogli da ova manifestacija bude uspješna“, poručili su oni.

Ostale vijesti iz kategorije

 • 16:12
  20.2.2019.

  Odluka o brisanju Džudo saveza Crne Gore (DŽSCG) iz registra sportskih organizacija predstavlja samovolju ministra sporta Nikole Janovića i jasnu namjeru da zloupotrebljavajući zakonom propisana ovlašćenja vrši pravno nasilje, ocijenio je predsjednik te asocijacija Dragomir Bečanović.

 • 10:11
  20.2.2019.

  Na IX Međunarodnom džudo turniru "Miloš Mrdić", održanom u Trebinju, takmičari Džudo kluba Trebjesa osvojili su ukupno deset medalja.

 • 08:27
  20.2.2019.

  Na međunarodnom alpskom kupu u veleslalomu, koji je održan u nedjelju na skijalištu Popova Šapka u Makedoniji, dvoje naših mladih sugrađana okitilo se medaljama.

 • 13:53
  17.2.2019.

  Na XVI međunarodnom kupu „Trebinje 2019“ i IX memorijalu „Miloš Mrdić” koji su održani u Trebinju takmičari i takmičarke Akademika ostvarili su izvanredne rezultate.