Autor: Marija Vujovic
Foto: Privatna arhiva
07:56
13.5.2021.

Nikšićani u polufinalu sportskog kviza “Zicer”

Ekipa Montenegrini za koju nastupaju Nikšićani Milinko Malović i Filip Mijušković plasirala se u polufinale sportskog kviza "Zicer", koji se emituje na Radio-televiziji Crne Gore.


Nakon pobjeda protiv Orlova i Mid or Feed-a, naši sugrađani našli su se među četiri ekipe od 16, koliko je učestvovalo u prvoj sezoni kviza.

Član ovog "dvojca" Milinko Malović kaže da su se prijavili na kviz vođeni pasioniranom ljubavlju prema sportu i sportskoj kladionici.

"Drago nam je što su ljudi iz organizacije kviza pokrenuli ovu priču, a još draže jer smo i sami dio ovog projekta. Zadovoljstvo je još izraženije jer smo debitantski nastup uspjeli da krunišemo pobjedom, pa posle kad smo probili led, još jedna pobjeda i eto nas u polufinalu", navodi on i dodaje da su svemu pristupili  iz zabave.

On ističe da su odgovarali na pitanja iz materije u kojoj se dosta dobro "razumiju".

"Mada, ponekad se desi da dođu neka pitanja na koje nemamo odgovor, ali to je između ostalog i suština kviza da nam, osim zabave, pruži i na neki način edukaciju kada su u pitanju sfere koje ne pratimo dovoljno, a nema bolje stvari nego u hodu naučiti nešto novo", prenosi nam utiske on.

Malović kaže da kviz ne bi bio to što jeste da ekipa iza kamere nije sjajna.

"Atmosfera na snimanjima je opuštena, a istovremeno se vodi računa o profesionalnosti, sve u granicama normale kako bi svima nama, učesnicima, a i ljudima ispred malih ekrana ugođaj bio što bolji. Iz ovoga kviza nosimo jedno novo nezaboravno iskustvo, pozitivne utiske kako o organizatorima i realizatorima, tako i o našim nastupima, i nadamo se da je ovo tek početak jedne uspješne sportske priče na našim prostorima", očekuje Malović.

Montenegrini će se u polufinalu takmičiti sa ekipom Rebel, a taj duel je na programu 23. maja.

Kvizove u kojima su Milinko i Filip pobijedili u 1/8 i 1/4 finala, možete naći na Zicer sportski kviz YouTube kanalu.

Ostale vijesti iz kategorije