Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Mostar: Akademik sa 20 medalja najbolji na turniru

akademik
Privatna arhiva
  • Autor onogost.me
  • 02.09.2018. u 06:00

Još jedan sjajan uspjeh napravili su najmlađi džudisti Akademika, koji su se sa međunarodnog turnira "Kup Hercegovine" u Mostaru vratili sa ukupno 20 medalja.

Takmičari nikšićkog kluba domogli su se devet zlatnih, četiri srebrne i sedam bronzanih medalja, a osvojeni su i pehari za najbolju ekipu u konkurenciji mlađih poletarki, mlađih poletaraca kao i u konkurenciji poletarki.

Najbolji crnogorski klub zauzeo je prvo mjesto i u generalnom plasmanu, a pripao mu je i pehar namijenjen sveukupnom pobjedniku turnira.

“Akademičaru” Milanu Baroviću dodijeljen je pehar za najboljeg mlađeg poletarca na turniru nakon osam pobjeda i osvojene dvije zlatne medalje, dok je Muhamed Beriša dobio pehar za najboljeg mlađeg pionira čime je još jednom potvrdio dominaciju u svojoj uzrasnoj kategoriji.

Sa po dvije zlatne medalje okitili su se Marković Marina, Barović Milan i Beriša Muhamed, a sap o jednom Guzina Vanja, Anđela Kilibarda i Milica Tadić.

Dva srebrna odličja uzela je Simić Marija, a po jedno Lješković Marija i Kilibarda Đorđe, dok su bronzane medalje osvojili Guzina Vanja, Guzina Nađa, Nikolaj Zejak, Tadić Luka, Milović Matija, Simić Mića i Kostić Šćepan.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Golbal klub Nikšić sa maksimalnim učinkom, kao prvoplasirani u B grupi, izborio je plasman u finale kvalifikacionog turnira u Berlinu i nastup na finalnom turniru Lige šampiona.