Autor: onogost.me
Foto: Privatna arhiva
07:55
24.12.2021.

Malović: Moje najbolje godine tek dolaze

Medalje sa Evorskog prvenstva u Poreču, EP malih zemalja i Balkanskog šampionata donijeli su karatisti Nikoli Maloviću naslov najboljeg sportiste Nikšića za 2021. godinu. 


Malović za naš portal ističe da se nagrada rodnog grada, koju dobija po drugi put u karijeri, izdvaja među svim nagradama i medaljama.

 

"Kada pogledam koliko vrhunskih sportista potiče iz ovog grada, ponosnim me čini biti dio sportske price Nikšića. Godina 2021. je bila pakleno teška u sportskog smislu za mog trenera, sparing partnera i mene. Prolio sam mnogo krvi i znoja, pretprio poraze, da bih iz svega izašao jaci i domogao se pobjeda", kaže Malović.

Pored medalja sa međunarodnih takmičenja Malović je učestvovao u kvalifikacijama za Olimpijske igre. Poručuje da se neće zaustaviti na ovim rezultatima.

"Daću sve od sebe i u narednoj godini, i ovo je lijep podsticaj za narednu godinu. Ono sto vam želim reći je da moje najbolje godine tek dolaze!", zaključio je Malović, uz zahvalnost svima u KK Onogošt i porodici. 

Ostale vijesti iz kategorije

 • 09:22
  23.5.2022.

  Na međunarodnom džudo turniru "Trofej Zvornika" koji je okupio oko 800 takmičara, iz više od 60 klubova, takmičari Straševine osvojili su tri medalje, jednu zlatnu i dvije srebrne.

 • 08:03
  23.5.2022.

  Na takmičenju “Kup Ivanova korita” veterani iz Nikšića osvojili su treće mjesto i time uspjeli da osiguraju borbu za prvo mjesto na predstojećim takmičenjima.

 • 14:44
  18.5.2022.

  Na Prvenstvu Crne Gore za poletarce, pionire i nade koje je u subotu održano u Nikšiću, KK Onogošt osvojio je pet medalja.

 • 08:14
  18.5.2022.

  Na karate prvenstvu Crne Gore za poletarce, pionire i nade koje je održano proteklog vikenda u Nikšiću, Karate klub "Šampion" okitio se sa sedam medalja.