Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Kolašin: Karatistima Fokusa i Onogošta 25 odličja

44022893_298916914264707_1997510403705274368_n
privatna arhiva
  • Autor onogost.me
  • 14.10.2018. u 14:06

Na turniru "Kolašinski pobjednik", karatisti Onogošta i Fokusa napravili su odličan rezultat osvojivši ukupno 25 medalja.

U konkurenciji 300 takmičara iz 23 kluba, Onogošt se domogao 14 odličja, dok je Fokusu pripalo 11, od čega sedam zlatnih.

KK Fokus

Podmladak Fokusa pokazao je sjajnu formu, a prva mjesta i najsjajnija odličja su osvojili Anja Nikolić, Nađa Tomanović, Lazar Potpara, Stefan Cebalović, Matija Ivanovic, Dražen Đorojevic i Mila Samardžić. Srebrnom medaljom se okitio Aleksa Papić, a bronzanim Nataša Nedić, Nikola Vučetić i Filip Bojić.

Zlatnu medalju za KK Onogošt pripala je Dragu Deliću, srebrne, Damjanu Kovačeviću i Sofiji Dedijer dok su bronzane medalje osvojili Jovana Mijušković, Sofija Vučković, Nikola Vujović, Aleksandara Vujačić, Milica Samardžić,Anastasija Ražnjatović, Vuk Bajoviću, Radmila Vujičić, Asja Delić, David Baletić i Andrijia Rakočević.

KK Onogošt

 “Na kraju, velika zahvalnost organizatorima jednom od najuspešnijih crnogorskih klubova KK Gorštak iz Kolašina na sjajnoj organizaciji”, poručuju iz oba nikšićka kluba.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Takmičarka džudo kluba Straševina Andrijana Šutović osvojila je bronzanu medalju na Evropskom kupu za kadete (U18) koji je održan u Berlinu.
Na takmičenjima Gorski Kup na Kopaoniku i Dardania Kup na Ski centru Arxena Dunja Kovačević, članica reprezentacije i takmičarka Ski kluba "Pobjednik", osvojila je zlatnu medalju u slalomu i dvije bronzane u slalomu i veleslalomu u kategoriji U16.