Autor: Branko Čupić
Foto: Privatna arhiva
08:20
14.10.2019.

Kolašin: Fokusu šest, Šampionu četiri medalje

Prethodnog vikenda Kolašin je bio domaćin međunarodnog turnira „Klašinski pobjednik 2019“ na kom su učestvovali i nikšićki klubovi Fokus i Šampion.


Fokus je osvojio ukupno šest medalja, od čega dvije zlatne, dvije srebrne i isto toliko bronzanih.

Prva mjesta i najsjajnija odličja osvojili su Vasilija Bijelović i Dunja Kovačević, srebrnim medaljama su se okitili Lara Šakotić i Anja Nikolić, a bronzani su bili Matija Ivanović i Aleksandar Džoganović.

“Hvala organizatoru na izuzetnom gostoprimstvu i ogromnoj želji da se svi osjećamo kao domaćini, a turnir je po masovnosti i kvalitetu prikazanih borbi bio znatno bolji u odnosu na prošlu godinu. Izdvojio bih nastup Lare Šakotić koja je na svom debitantskom nastupu prikazala ogroman karate potencijal za koji se nadam da ce u budućnosti kroz međunarodne nastupe biti potvrđen”, kazao je trener Karate kluba Fokus Dejan Ivanović.

Takmičarima Karate kluba Šampion pripala su četiri odličja, i to jedno zlatno, jedno srebrno i dvije bronze.

Zlato je osvojila Katarina Vukotić, srebrom se okitila Anastasija Vukotić, dok su bronzana odličja pripala Vuku Radusinoviću i Nemanji Bulajiću.

loading...

Ostale vijesti iz kategorije

 • 11:13
  21.11.2019.

  Profesori Fakulteta za sport i fizičko vaspitanje Univerziteta Crne Gore nastavili su sa antropometrijskim mjerenjima i u Širokom Brijegu realizovali mjerenje igrača Malonogometnog kluba Hercegovina. 

 • 10:01
  20.11.2019.

  Na internacionalnom karate turniru "Kup oslobođenja Budve 2019", na kojem je nastupilo 342 takmičara iz 21 kluba, Karate klub Piva iz Plužina osvojio je pet medalja.

 • 11:28
  18.11.2019.

  Predsjednik opštine Nikšić Veselin Grbović upriličio je danas prijem za Jovanu Peković, koja je nedavno u ruskom Iževsku osvojila zlatnu medalju na Evropskom prvenstvu za mlađe seniore.

 • 07:54
  18.11.2019.

  Na internacionalnom karate turniru "Kup oslobođenja Budve 2019" karatisti Onogošta osvojili su ukupno 18 medalja.