Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Kolašin: Fokusu šest, Šampionu četiri medalje

72135107_2474097802870125_3051757199350038528_n
Privatna arhiva
  • Autor onogost.me
  • 14.10.2019. u 06:20

Prethodnog vikenda Kolašin je bio domaćin međunarodnog turnira „Klašinski pobjednik 2019“ na kom su učestvovali i nikšićki klubovi Fokus i Šampion.

Fokus je osvojio ukupno šest medalja, od čega dvije zlatne, dvije srebrne i isto toliko bronzanih.

Prva mjesta i najsjajnija odličja osvojili su Vasilija Bijelović i Dunja Kovačević, srebrnim medaljama su se okitili Lara Šakotić i Anja Nikolić, a bronzani su bili Matija Ivanović i Aleksandar Džoganović.

“Hvala organizatoru na izuzetnom gostoprimstvu i ogromnoj želji da se svi osjećamo kao domaćini, a turnir je po masovnosti i kvalitetu prikazanih borbi bio znatno bolji u odnosu na prošlu godinu. Izdvojio bih nastup Lare Šakotić koja je na svom debitantskom nastupu prikazala ogroman karate potencijal za koji se nadam da ce u budućnosti kroz međunarodne nastupe biti potvrđen”, kazao je trener Karate kluba Fokus Dejan Ivanović.

Takmičarima Karate kluba Šampion pripala su četiri odličja, i to jedno zlatno, jedno srebrno i dvije bronze.

Zlato je osvojila Katarina Vukotić, srebrom se okitila Anastasija Vukotić, dok su bronzana odličja pripala Vuku Radusinoviću i Nemanji Bulajiću.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Na 41. Međunarodnom turniru "Kup Mimoze", održanom u Igalu, takmičari džudo kluba Trebjesa osvojili su pet medalja – dvije zlatne, jednu srebrnu i dvije bronzane.
Crnogorski karatisti Nikola Malović i Nemanja Mikulić osvojili su bronzane medalje na turniru Serije A u Larnaki. Malović je u meču za bronzanu medalju, u kategoriji do 84 kilograma, pobijedio Muhameda Arifa Afigudima iz Malezije 5:1.