Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Kadeti i juniori Onogošta na džudo kampu u Švajcarskoj

dzudisti_onogosta_na_kampu_u_lozinu
Džudo klub Onogost
  • Autor onogost.me
  • 05.08.2021. u 21:32

Na međunarodnom džudo trening kampu „Sergei Judo Camp“ u švajcarskom Lizanu, koji je okupio više od 400 takmičara iz 15 država, obreli su se i džudisti Onogošta, saopšteno je iz nikšićkog kluba.

Onogošt na kampu predstaljaju kadeti Stevan Nikčević i Balša Mrvaljević, te juniori Petar Radović i Vasko Kecojević. Kako je saopšteno, organizator kampa je Sergej Ašvanden, osvajač mnogobrojnih evropskih, svjetskih i olimpijskih medalja. Pored brojnih poznatih trenerskih imena, takmičari i treneri imaju posebnu privilegiju da upoznaju i čuvenog japanskog stručnjaka Hiroiši Katanišija.

Trener Dragan Mrvaljević, koji predvodi takmičare Onogošta, kazao je da je učešće na kampu, uz sve poteškoće, odličan potez.

“Takmičare predvodi trener Dragan Mrvaljević koji ističe da takmičari odlično rade i da je realizacija ove akcije kluba, uz sve poteškoće, odličan potez jer je učešće na kampu jedan od stepenika do konačnog cilja, a to je svakako da ovi momci ,znajući njihov kvalitet,  dođu do najvećih evropskih i svjetskih postolja”, navodi se u saopštenju Džudo kluba Onogošt.

On je istakao da su takmičari Onogošta jedini učesnici iz Crne Gore.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Golbal klub Nikšić sa maksimalnim učinkom, kao prvoplasirani u B grupi, izborio je plasman u finale kvalifikacionog turnira u Berlinu i nastup na finalnom turniru Lige šampiona.