Autor: onogost.me
Foto: Džudo klub Onogost
08:12
6.8.2021.

Kadeti i juniori Onogošta na džudo kampu u Švajcarskoj

Na međunarodnom džudo trening kampu „Sergei Judo Camp“ u švajcarskom Lizanu, koji je okupio više od 400 takmičara iz 15 država, obreli su se i džudisti Onogošta, saopšteno je iz nikšićkog kluba.


Onogošt na kampu predstaljaju kadeti Stevan Nikčević i Balša Mrvaljević, te juniori Petar Radović i Vasko Kecojević. Kako je saopšteno, organizator kampa je Sergej Ašvanden, osvajač mnogobrojnih evropskih, svjetskih i olimpijskih medalja. Pored brojnih poznatih trenerskih imena, takmičari i treneri imaju posebnu privilegiju da upoznaju i čuvenog japanskog stručnjaka Hiroiši Katanišija.

Trener Dragan Mrvaljević, koji predvodi takmičare Onogošta, kazao je da je učešće na kampu, uz sve poteškoće, odličan potez.

"Takmičare predvodi trener Dragan Mrvaljević koji ističe da takmičari odlično rade i da je realizacija ove akcije kluba, uz sve poteškoće, odličan potez jer je učešće na kampu jedan od stepenika do konačnog cilja, a to je svakako da ovi momci ,znajući njihov kvalitet,  dođu do najvećih evropskih i svjetskih postolja", navodi se u saopštenju Džudo kluba Onogošt.

On je istakao da su takmičari Onogošta jedini učesnici iz Crne Gore.

Ostale vijesti iz kategorije

 • 08:13
  25.10.2021.

  Na Međunarodnom plivačkom mitingu ”Bosna PICCOLO CUP 2021“ u Sarajevu za takmičare do 12 godina, članovi PVK Nikšić osvojili su 15 medalja. Nikšićki klub sa Olimpijskog bazena “Otoka” vratio se sa četiri zlata, isto toliko srebrnih medalja i sedam bronzi.

 • 15:37
  23.10.2021.

  Crnogorska bokserka Bojana Gojković osvojila je zlatnu medalju na Evropskom prvenstvu za mlade u Budvi, nako što je danas u finalnom meču kategorije do 57 kilograma, jednoglasnom odlukom sudija bila bolja od Ruskinje Aline Puškar.

 • 07:53
  23.10.2021.

  Na zatvorenom olimpijskom bazenu SC "Nikšić" u Nikšiću, danas od 11 sati počeće državni Kup u plivanju. 

 • 07:44
  16.10.2021.

  Član Karate kluba Onogošt, Nikola Malović okitio se bronzanom medaljom u seniorskoj konkurenciji na Balkanskom šampionatu u Poreču. Njegov klupska koleginica, dvanaestogodišnja Sofija Vučković takođe zauzela treće mjesto na pobjedničkom podijumu.