Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

“Fokusovci” jesen započeli žetvom medalja

fokua
Privatna arhiva
  • Autor onogost.me
  • 10.10.2019. u 06:29

Početak jeseni bio je veoma uspješan za karatiste Fokusa. Članovi nikšićkog kluba uspjeli da osvoje brojne medalje i tako na najbolji mogući način započnu novu takmičarsku sezonu.

Na karate turniru “Kup Šampiona”, koji je u organizaciji KK Omladinac održan u Podgorici, gdje je učestvovalo 700 takmičara iz osam država, Fokus je nastupio sa devet takmičara, koji su osvojili šest medalja, i to dvije zlatne, jednu srebrnu i tri bronzane.

Zlato su osvojili Sara Radenković i Matija Bojić, srebrom se okitila Dunja Kovačević, dok su bronzana odličja pripala Vasiliju Bijeloviću, Lazaru Kosoviću i Lazaru Potpari.

Na Kupu Nikšića na kom se okupilo 355 takmičara iz 29 klubova, Fokus je nastupio sa šest takmičara i osvojio šest medalja, od čega tri zlatne i tri bronzane. Najsjajnija odličja pripala su Lazaru Potpari, Draženu Đorojeviću i Matiji Ivanoviću, a bronzane Nađi Tomanović, Balši Nediću i Filipu Bojiću.

U konkurenciji 1.900 takmičara iz preko 20 država, karatista Fokusa Lazar Potpara na turniru u Rijeci okitio se bronzanom medaljom. On je na putu do bronze ostvario četiri pobjede i jedan poraz na preglašavanje.

“Izražavamo veliku zahvalnost organizatorima turnira koji su se zaista potrudili da sve bude na izuzetnom nivou, da se svi učesnici i službena lica prijatno osjećaju. U analizi takmičenja moramo pomenuti da se potvrdilo da takmičari koji su tokom ljetnjih mjeseci imali trenažnu aktivnost, pokazali zavidan nivo forme za ovaj takmičarski ciklus”, istakli su iz ovog kluba nakon ovih turnira.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Golbal klub Nikšić sa maksimalnim učinkom, kao prvoplasirani u B grupi, izborio je plasman u finale kvalifikacionog turnira u Berlinu i nastup na finalnom turniru Lige šampiona.