Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Džudistima Straševine šest medalja u Trebinju

155515712_3995504993827055_2519152550621330399_o
Džudo klub Straševina
  • Autor onogost.me
  • 28.02.2021. u 10:22

Džudistima Straševine pripale su četiri zlatne i dvije bronzane medalje na Međunarodnom memorijalnom turniru "Miloš Mrdić 2021." koji je održan u Trebinju.

Učešće je uzelo preko 500 takmičara iz regiona, a nikšićki klub imao je osam predstavnika.

Najsjajnija odličja osvojili su Nikolić Ivana (U21 juniori), Šutović Andrijana (U15 stariji pioniri), Radojičić Ljiljana (U15 stariji pioniri) i Musić llija (U15 stariji pioniri).

Bronzom medaljom su se okitili Kilibarda Filip (U18 kadeti) i Kilibarda Valentina (U13 mlađi pioniri).

„Backović Danilo i Eraković Jelena, iako su prikazali odlične mečeve, u veoma jakoj konkurenciji ostali su bez odličja. Rezultat naših takmičara je mnogo veći, jer im je ovo bio prvi takmičarski nastup nakon godišnjeg odmora“, kazali su iz kluba.

Istakli su da za ovu godinu imaju velike planove. Ženska seniorska ekipa učestvovaće na Evropskoj ligi šampiona, a u planu je učešće na brojnim međunarodnim takmičenjima.

“Pošto se naš klub našao među sedam sportskih klubova koji su najviše sufinansirani od strane Opštine Nikšić za 2021. godinu, želimo da se zahvalimo Opštini Nikšić, a posebno ljudima iz sektora za sport ,koji su na pravi način cijenili rezultate našeg kluba u prethodnom periodu i tako nam dali motiv više da ostvarujemo još bolje rezultate u narednom periodu”, saopštili su iz Džudo kluba Straševina.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Golbal klub Nikšić sa maksimalnim učinkom, kao prvoplasirani u B grupi, izborio je plasman u finale kvalifikacionog turnira u Berlinu i nastup na finalnom turniru Lige šampiona.