Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Delagacija ASCG u posjeti Nikšiću: Riješiti stambeno pitanje i omogućiti bolje uslove za Slađanu Pejović

118860004_355656928768805_7668041598741493088_n
Privatna arhiva
  • Autor onogost.me
  • 30.01.2021. u 12:35

Delegacija Atletskog saveza Crne Gore (ASCG), koju su činili predsjednik Gojko Banjević, direktor Milorad Vuletić i sekretar Milan Madžgalj, posjetili su Atletski klub Nikšić i razgovarali sa predsjednikom kluba Dušanom Krcunovićem, kao i šefom stručnog štaba Dragom Musićem.

 

Tema razgovora bilo je trenutno stanje atletskog sporta u Nikšiću, planovi i dalje aktivnosti. Poseban akcent je bio na statusu dvostruke olimpijke Sladane Pejović, mogućnosti rješavanja njenog stambenog pitanja i uopšte, realizacije njenog trenažnog programa u olimpijskoj godini.

Razgovor je doveo do zajedničkog zaključka da će se ASCG zavisno od raspoloživih sredstava, uključiti sa svoje strane u rješavanju svih evidentnih potreba za trenažne aktivnosti iz programa Slađane Pejović, a koje su vezane u pravcu što boljih priprema za predstojeće Olimpijske igre.

Takođe, naglašena je i potreba što većeg omasovljenja AK Nikšić, koji je odavno prepoznatljiv kao klub sa talentovanim trkačima na srednje i duge staze, kao i da je bio rasadnik mnogih crnogorskih reprezentativaca.

Rukovodstvo kluba je naglasilo da se nada da će klub dobiti određena sredstva od Opštine Nikšić, kako bi mogli da realizuju programske aktivnosti u narednom periodu, a sve u susret otvaranja novog atletskog stadiona u Nikšiću koji je u izgradnji.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Takmičarka džudo kluba Straševina Andrijana Šutović osvojila je bronzanu medalju na Evropskom kupu za kadete (U18) koji je održan u Berlinu.
Na takmičenjima Gorski Kup na Kopaoniku i Dardania Kup na Ski centru Arxena Dunja Kovačević, članica reprezentacije i takmičarka Ski kluba "Pobjednik", osvojila je zlatnu medalju u slalomu i dvije bronzane u slalomu i veleslalomu u kategoriji U16.