Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

“Akademičari” najbolji na prvenstvu države

akademik
Privatna arhiva
  • Autor onogost.me
  • 17.02.2020. u 07:03

Na prvenstvu države za seniore i seniorke, koje je u nedjelju održano u Podgorici, džudisti Akademika su osvojili ukupno 14 medalja.

U konkurenciji 63 takmičara iz 11 crnogorskih klubova “akademičarima” je pripalo osam zlatnih, četiri srebrne i dvije bronzane medalje.

Sa osvojenih 8 titula prvaka države, džudisti Akademika bili su ubjedljivo najbolji klub na ovom prvenstvu.

Zlatne medalje su osvojili Slađana Milić – 48kg, Nađa Vukićević – 70kg, Jovana Peković – 78kg, Slađana Milić +78kg, Vuk Nikčević – 60kg, Nikola Gušić – 81kg, Predrag Stanjević – 90kg i Danilo Pantić – 100kg.

Srebrne medalje su osvojili Marina Marković – 48kg, Miljan Delić – 60kg, Nebojša Gardašević – 81kg i Miloš Eraković +100kg, dok su se bronzanim odličjem okitili Vidoje Golubović – 73kg i Nemanja Perišić – 90kg.

Takmičare su predvodili treneri Dragana Nikolić i Marinko Đurđevac, a takmičenje je posmatrao šef stručnog štaba i selektor muške reprezentacije Dragan Šćepanović.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Golbal klub Nikšić sa maksimalnim učinkom, kao prvoplasirani u B grupi, izborio je plasman u finale kvalifikacionog turnira u Berlinu i nastup na finalnom turniru Lige šampiona.