Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

U gradskom derbiju slavio Volej star

odbojka
Privatna arhiva
  • Autor onogost.me
  • 19.11.2018. u 07:06

U gradskom derbiju koji je odigran u okviru 5. kola Prve lige odbojkaša, a koji je ujedno bio i derbi začelja, ekipa Volej stara savladala je Sutjesku rezultatom 3:0 (25:23, 25:23, 25:23) u setovima i tako upisala prvu pobjedu u šampionatu.

Iako je Volej star slavio maksimalnim rezultatom, svaki set u meču gradskih rivala donio je dosta neizvjesnosti, prije svega rezultatske, gdje su se ipak na kraju bolje snalazili izabranici Branka Manojlovića.

Već od samog starta igralo se poen za poen, a ekipe su se smjenjivale u vođstvu, ali je u prvom setu Volej star ipak u više navrata imao prednost na svojoj strani, pa je na kraju prvi i stigao do 25. poena.

U drugom setu je tim koji vodi Miodrag Perošević mnogo bolje krenuo i imao prednost čak i od pet poena, međutim, kada se činilo da sve vodi ka izjednačenju, Vladimir Đokić i drugovi su se konsolidovali i uspjeli da preokrenu rezultat i na kraju i drugi dio igre riješe u svoju korist.

U posljednjem setu Volej star je odmah poveo i uspijevao je cijelo vrijeme da čuva prednost od dva do tri poena i tako treći set, ali i utakmicu privede kraju u svoju korist i pokaže da je u ovom momentu bolja ekipa od Sutjeske.

Najbolji akter meča bio je Bojan Vuković iz pobjedničke ekipe koji je svom timu donio 23 poena, dok su se kod poraženih istakli Vladan Stojanović i Marko Rondović.

“Ovo je bio jedan veoma interesantan i neizvjesan duel gradskih rivala u kojem ipak nije viđena kvalitetna odbojka, ali sam zadovoljan jer smo uspjeli da odigramo dobro i koncentrisano u odlučujućim momentima. Čestitao bih mojim saigračima na pobjedi, a ekipi Sutjeske na borbenosti”, kazao je nakon meča igrač Volej stara Vladimir Đokić.

Volej star sada zauzima pretposljednuju poziciju sa tri boda, dok je Sutjeska ostala na začelju sa nula bodova i bez osvojenog seta u prvom dijelu sezone.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Pješčani teren na Krupcu tekućeg vikenda će biti mjesto "Beach volley turnira" odbojke na plaži. 
Ženska odbojkaška reprezentacija Crne Gore igraće sjutra u Pljevljima sa Češkom utakmicu četvrtog kola B grupe kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.