Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Odbojkaši Sutjeske gostuju u Budvi

1912026_653876521315970_403433858_n_1_0_0_0_0_0_1_0
Miloš Zvicer
  • Autor onogost.me
  • 27.10.2018. u 07:10

Prva utakmica drugog kola odbojkaškog prvenstva Crne Gore, između Budve i Sutjeske biće odigrana danas u Mediteranskom sportskom centru u Budvi.

Nikšićani su u prvom kolu poraženi od aktuelnog šampiona, ekipe Jedinstva, na svom parketu sa maksimalnih 0:3 u setovima, dok su Budvani na startu bili slobodni, pa će ovo za njih biti premijerni meč u novoj sezoni.

 “Idemo u Budvu rasterećeni, bez ikakvog imperativa. Nadamo se da ćemo pružiti dostojanstven otpor favorizovanoj ekipi Budve”, izjavio je trener Sutjeske, Mirko Perošević pred današnji duel.

Meč između Budve i Sutjeske igra se od 18h, dok se duel između Jedinstva i Budućnost Capital Plaze igra sjutra od 18.30h. Drugi predstavnik Nikšića  u Prvoj ligi, ekipa Volej stara, ovog vikenda je slobodna.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Drugi kvalifikacioni turnir juniorskog prvenstva u konkurenciji odbojkašica odigraće se u subotu, 20. aprila, u organizaciji Odbojkaškog saveza Crne Gore i Ministarstva sporta i mladih.
Pješčani teren na Krupcu tekućeg vikenda će biti mjesto "Beach volley turnira" odbojke na plaži. 
Ženska odbojkaška reprezentacija Crne Gore igraće sjutra u Pljevljima sa Češkom utakmicu četvrtog kola B grupe kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.